2024. május 7. - Gizella

Debreczeni Zita: Timótól vagyok terhes!

Bevallotta! Dereczeni Zita terhes, ráadásul barátnője férjétől, Timótól. Hogy mi igaz ebből a hírből? Arról maga Zita mesél!
2009. május 19. kedd 14:59 - HírExtra
Igazán nehéz a celeb élet, ugyanis pletykák kereszttüzében élni nem lehet valami szórakoztató, mégis vannak, akik még ebből is viccet tudnak csinálni. Csakhogy egyszerűbb legyen elviselni a hazug hétköznapokat.

A Tabu Tv riporterének egyszerre három hölgyet is sikerült mikrofonvégre kapnia az FHM parti keretében: Debreczeni Zitát, Adát, és Dukai Reginát. A kötelező „hogy vagytok” kérdéseken túl előkerültek a magánéleti problémák, és a végén az újságírók hazugságainál lyukadtak ki.

Dukai Regina bevallotta, hogy ő leginkább azért jött el, hogy megnézze az utódját, ugyanis tavaly őt kiáltották ki a legszexisebb nőnek. Emellett azért barátnőinek is szurkolt, hogy idén jobb helyezést érjenek el. Tavaly Debreczeni Zita a harminckettedik helyen végzett.

Zita már nem szereti az újságírókat

Innen szép lassan terelődött a téma Zita magánéletére, ami mostanában elég színesnek mondható. Egy szép időszakot töltött el Kedves Ferenc, a milliárdos társaságában, majd szakítottak, de állítólag újra összejöttek.

- Nagyon sokszor az újságból tudom meg, hogy mi van velem, hiszen engem már fel sem hívnak. Nem telik már el szerintem úgy hét, hogy valamelyik bulvár újságnak a címlapján ne én lennék rajta. Ráadásul sok esetben nem is én nyilatkozok! Csak ott vagyok valami hülyeséggel. Az viszont fura, hogy eddig még nem voltam terhes! – mesélte a Tabu Tv-nek Debreczeni Zita.

Csak nem Timótól terhes?

Hogy ebből se maradjon ki, két barátnője úgy döntött, hogy hozzá segítik ehhez a pletykához is Zitát. Regina azonnal elkezdte simogatni Zita hasát, hogy igen, valóban várandós a modell. És kitől is?

- Timótól vagyok terhes! – sikította bele a mikrofonba Zita.

Ezt már Ada sem hagyhatta szó nélkül, hiszen Timó még mindig a férje, éppen folyik a válóper közöttük.

- Ha Timótól terhes, akkor valószínűleg ikrei lesznek – tette hozzá viccesen a Viva Tv műsorvezetője.

Zita cseppet sem riadt meg az ikrek gondolatától, bár Ada óvatosságra intette. Szerinte majd akkor nyilatkozzon így barátnője, ha már eltöltött legalább egy napot egy testvérpárral.

Az biztos, hogy ezzel a vicces pletykálkodással újabb témákat adtak az újságíróknak a szépséges celeb lányok.
Forrás: HírExtra/Tabu Tv
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását