2024. május 7. - Gizella

Románc a láthatáron! Ada egy focistát kerülget!

Úgy tűnik végre maga mögött hagyja a szexis műsorvezető férje árnyékát, és új pasival randizgat. Ada nem tagadja, hogy nagyon jóban van Dzsudzsák Balázzsal.
2009. május 19. kedd 12:59 - HírExtra
Amióta Ada levetkőzött mindenki róla beszél, ami érthető, hiszen megmutatta csodálatos testét, a szilikont is bevallotta a mellében, így nem csoda, hogy minden férfi fantáziáját megmozgatja. Igazi celebbé vált.

Még válófélben van a műsorvezető, ugyanis szeretne férjétől, Timótól végleg elszakadni, mert hiába voltak nagyon szerelmesek egymásba, négy évnél tovább nem működött a kapcsolatuk. Ha még nem is mondták ki a végleges nemet, ez nem jelenti azt, hogy a másokkal való ismerkedés tabu téma lenne.

Amióta Ada egy rendezvényen a közkedvelt és nagyon helyes Dzsudzsák Balázs focistával jelent meg, azóta mindenki találgat.

A TV2 Mokkája sikeresen utolérte telefonon a csinos anyukát, aki elmesélte, hogy egy televíziós forgatáson találkozott először a focistával, és nagyon közvetlen, aranyos fiúnak tartja. Azt is hozzátette még, hogy gyakran találkoznak, ismerkednek, de arra nincsen garancia, hogy a barátságból idővel szerelem is lesz. Ada szerint erről még korai lenne bármit is mondani, de az is biztos, hogy már túl van rossz házasságán és Timón, így elviekben semmi akadálya sincs egy új kapcsolatnak.

Abban is biztos a szexi műsorvezető, hogy a kezdődő kapcsolatait nem fogja az ikrek elé tárni, csak ha már komolyra fordul a románc. Ebben Timó is egyetértett, ez közös megállapodásuk volt.

Sokan szeretnék már Adát újra boldognak látni, ezért is reménykednek abban, hogy igaz a hír, és szerelembe esik Dzsudzsák Balázzsal, mert nagyon aranyosan mutatnak egymás mellett.
Forrás: HírExtra/StoryOnline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását