2024. április 29. - Péter

Válnak! Liptai milliókat visz el Gesztesitől?

A két színész kapcsolata zátonyra futott, most már biztos, hogy elválnak. Hivatalosan is. Egybekelésük előtt házassági szerződést kötöttek.
2009. május 6. szerda 09:59 - HírExtra
A Blikk információi szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a válást még ebben a hónapban hivatalosan is kimondják, hiszen a válóperes papírokat még tavaly decemberben beadták. A sok civakodás kizárva, hiszen a házassági szerződésben lefektetett passzusok az irányadóak. Házasságuk alatt külön kasszán voltak, mert Claudia nem akart fizetni Gesztesi előző házasságaiból született gyerekei után.

Egyetlen közös vagyonuk egy családi ház, mely ingatlanszakértők szerint cirka 40 milliót ér. Ha Gesztesi maradni szeretne ebben a házban, mely fiai szomszédságában áll, akkor ki kell fizetnie Liptait, aki a hírek szerint nem marad a közelben, jóval távolabbra költözik. És itt merül fel az egyetlen civódásra okot adó probléma, nevezetesen kislányuk, Panka elhelyezésének a kérdése.

A titok csak az, hogy ehhez bírói segédletre lesz e szükségük, vagy felnőtt emberek módjára megegyeznek egymás között, szem előtt tartva, hogy a gyerek élete, boldogsága a legfontosabb.

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását