2024. április 26. - Ervin

Még mindig Gesztesi!

Gesztesi Károlyról képtelen leugrani a bulvársajtó. Most újabb bőrt húztak le róla.
2009. május 4. hétfő 12:55 - HírExtra
Gesztesi Károlyért rajonganak a nők a Bors szerint. A bulvárlap körbekérdezett néhány hírességet, akik egyöntetűen azt mondták, oda vannak a színészért.

Karafiáth Orsolya, költőnő szerint a színész az a típus, „akire az ember ránéz, és úgy elcsábul”. Hargitai Bea modell pedig elárulta mindig is ilyen pasira vágyott, igaz most éppen szerelmes. A szőkeség elmondta, tetszik neki, hogy erős, férfias a kisugárzása, és a magabiztossága is vonzó. Emellett jó a humora és nyugalmat is áraszt. „Boldog az a nő, aki maga mellet tudhatja.”

Soma szintén jó véleménnyel van Karcsiról, hiszen ugyanahhoz a henteshez járnak, egymás melletti utcában laknak, és még a futópadon is egymás mellet állnak. Jó vele elbeszélgetni a világ dolgairól, mondja Soma, „egy aranyos, közvetlen, természetes, kedves mackó.”

Tóth Vera énekesnő kifejezetten jó pasinak tartja a nem kicsit kerekded Gesztesit. Igaz, Vera sem az a filigrán alkat. Az énekesnőnek roppant szimpatikus a viselkedése, női szemmel csak jókat tud mondani róla. "Kedves és aranyos, egy igazi maci, akihez biztosan jó hozzábújni."

Kiszel Tünci a magas pasikat szeret, de ő is elgondolkozna, ha olyan fickó udvarolna neki mint Gesztesi. Jó a belső kisugárzása, ami sokakat levesz a lábáról – tette hozzá.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását