2024. május 2. - Zsigmond

Durva! Gesztesi csont és bőr!

Talán a szakítás viselte meg ennyire, talán valami más áll a háttérben: Gesztesi Károly az elmúlt hónapokban 20 kilót fogyott.
2009. április 30. csütörtök 10:59 - HírExtra
Az egyszeri szemlélő, aki ránéz most Gesztesi Károlyra, azt hihetné, hogy minden a legnagyobb rendben van nála. A széles, szinte már védjeggyé vált mosoly még mindig a régi, a sajtó durva vádjai ellenére is. Ha azonban összehasonlítjuk januári önmagával, döbbenetes a változás: a színész 20 kilogrammot fogyott, és szinte teljesen összeesett.

Gesztesi ezt törökországi nyaralásával magyarázza, ahol ízlésének megfelelő ételek híján léböjtkúrába fogott. 20 kiló azonban mégis drasztikus változás, amire nem feltétlenül szolgál megfelelő magyarázattal egy fogyókúra. Sokkal inkább egy fájó szakítás, s az azt követő érzelmi válság.

S ha nem lenne elég a viharos elválás az azóta agresszívvá vált Liptai Caludiától, a színész a hírek szerint súlyos tüdőbetegségben is szenved. Nagy fordulóponthoz érkezett tehát a nemrég még sikeres, boldog, ünnepelt színész…
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

NewMan
2009. május 30. 14:54
Nanemáááá!... Aki ezt a kerekképű, dagadt ogrét csont és bőrnek látja, azzal komoly baj van!... (Elvesztette a szemüvegét?) Gesztesi nyugodtan leadhatna 50 kg-ot, hogy normális emberi külseje legyen. Amúgy meg nem kellene jobbra-balra gyerekeket csinálnia, most nem fájna a feje, hogy hány helyre kell fizetnie!... Nem kell elfelejteni a legutolsó Gesztesi porontyot, Áronkát sem, aki sorban az 5. gyerek... :D
katonabácsi
2009. május 26. 15:25
Méghogy csont és bőr!
Igaz, hogy kissé lefogyott, de Liptai is, szerintem együtt eldöntötték, hogy fogyóznak. Liptai Mauriciuszon, Gesztesi Dubaiban nyaralt. Lehet, hogy odakinn rossz volt a kaja?
április29
2009. május 7. 18:20
Szerintem meg a cím durva. Csont és bőr???? Röhej. Finoman fogalmazva már nem úgy néz ki mint egy vágásra érett sertés. Már csak kb 30 kilótól kéne megszabadulnia és akkor normális lenne a súlya.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását