2024. április 27. - Zita

Kiderült! Diana hercegnő pocsék volt az ágyban!

Diana hercegnő és Károly házasságának szexuális része sokáig tabutémának számított az Egyesült Királyságban. Most azonban egyre több részlet kap nyilvánosságot.
2009. május 5. kedd 13:59 - HírExtra
Aki nem ismeri, vagy csak a kuszaságban nem látja tisztán a dolgokat, annak íme egy kis lecsupaszított összefoglaló Károly brit trónörökös magánéletéből: a szinte az örökkévalóság óta a trónra váró Károly soha nem érzett vágyat Diana Spencer, azaz első felesége iránt, ellenben általában kielégítette nagy szerelme, Camilla, akivel ugyebár Diana halála után elég hamar hivatalosan is egybe keltek.

Csakhogy mivel Károlynak örökösökre volt szüksége muszáj volt Dianát (is) ágyba vinnie (azon meg sem lepődött senki, hogy állítólag Károly a Dianával való összeházasodásuk előtti estét is szeretőjénél, Camillánál töltötte), csakhogy ekkor kezdődtek a problémák. Károly ugyanis nem győzte hangoztatni, hogy mennyire szenved a szexuális téren tapasztalatlan és béna felesége mellett.

– Hideg és sótlan – mondta az udvari emberei előtt Károly Dianáról. – Nem hajlandó orálisan kielégíteni, elviselhetetlen vele a szex. Mindig Camillára gondolok, amikor együtt vagyunk – mesélte a konzervatív viselkedéséről, de ezek szerint extrém szexuális igényeiről híres trónörökös.

Persze a férfiemberek meg szerte a világon nagyon sajnálták, sajnálják őt.

Azonban ha megnézzük, hogy mostanság hogy néz ki Károly szívszerelme, Camilla…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

konczzsoka
2009. május 5. 15:46
Ugyan hol szerzett volna TAPASZTALATOT, ha elvárás volt a szüzesség?
Szűz is legyen meg tapasztalt is az egyszerre nem megy. Károlykát Camilla ellátta "tapasztalattal", ahhoz hasonlítani szemétség....
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását