2024. április 25. - Márk

Döbbenet! Ellopták az államfő feleségének aktképeit!

Nicholas Sarkozy francia államfővel mindig történik valami. Vagyis a feleségével. Carla Bruni meztelen képeit ugyanis ellopták!
2009. április 30. csütörtök 11:59 - HírExtra
Nicolas Sarkozy felesége, Carla Bruni köztudottan tűzrőlpattant teremtés. Készült is róla már annyi aktkép élete során, amivel Szajnát is lehetne rekeszteni. Bruni volt férje „gyűjteményt”, mely összegyűlt az évek során a pucérkodó Bruniról (az más kérdés, hogy miért voltak ezek egyáltalán az exférj testvérénél).

De mihez kezdenek a tolvajok a képekkel? A rendőrség szerint ugyanis a betörők tutira mentek: akkor törtek be, amikor a tulaj nem volt otthon, és csak az ominózus képeket vitték magukkal.

A francia rendőrség szerint arra is lehet számítani, hogy hamarosan felbukkannak a tolvajok, és megzsarolják Sarkozyéket a képekkel, esetleg szimplán csak felrakják őket az internetre.

A kérdés csak az, hogy kit érdekel még a francia First Lady pucérsága: aki ugyanis eddig nem látta eleget Brunit ruha nélkül, az nem olvas bulvárlapokat…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását