2018. június 22. - Paulina

Zséda meztelenül?

Zséda azt mondja: nem. Soha nem mutatná meg bájait egy Playboy-féle magazinban. De miért nem?
2009. május 4. hétfő 18:59 - HírExtra
Zsédenyi Adrienn, művésznevén Zséda énekelt már annyit pályafutása során, hogy úgy érezhesse: gyermeke születése óta sokkal jobban meg tud nyílni az emberek felé. Aztán egyszer csak az egész ország megrökönyödésére az énekesnő levetkőzött egy magazinnak, persze nem teljesen. Zséda ugyanis nem győzi hangsúlyozni, hogy olyan csúnya férfimagazinoknak, mint a Playboy soha a büdös életben nem mutatná meg mezítelen testét.

Persze egy énekesnőnél nem meglepő, ha egyszer-egyszer előadói karrierje erőlemozdítására használja természetes báját…

– Azért vállaltam a felkérést, mert nagyon tetszett az ötlet, és tudtam, hogy nagyon szép fotók lesznek majd. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennek a magazinnak a szerkesztői úgy gondolták, hogy alkalmas vagyok a feladatra. Úgy gondolom, hogy ebben az újságban mást jelentenek ezek a fotók, mint egy férfimagazinban – magyarázta a Napi Ászban Zsédenyi.

Miről beszél? Ja persze, Zséda meglepő módon egy női lapnak vetkőzött le! Persze őt csak a dolog művészi része inspirálta, és sietett leszögezni: sohasem szeretne egyetlen férfimagazinban sem vetkőzni.

– A Playboy-os vagy CKM-es magazinokat meg sem nézem, mivel egyformának találom őket. Sajnos ezek nem a női szépségről szólnak, hanem valami egészen másról. Nekem van egy olyan érzésem ezekkel az újságokkal kapcsolatban, amit egyáltalán nem szeretnék összekeverni a Zsédaságommal – mesélte szerényen Zsédenyi Adrienn.
Érdekes hozzáállás ez a nagy szerénység
Forrás: HírExtra/Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását