2024. április 26. - Ervin

Ízlésficam! A nők puncis képekkel rakják tele Hajdú Péter levelesládáját

A nők nyomulnak Hajdú Péterre, félreérthetetlen ajánlatokat tesznek neki, sőt vannak, akik a feleségét próbálják lejáratni a szemében. Sarka Kata megelégelte.
2009. május 5. kedd 14:59 - HírExtra
Sarka Kata nőtársai leginkább egy közösségi portálon üzengetnek Hajdúnak, sőt fotókat is küldenek neki, előfordult olyan eset is, hogy csak a nemi szervük szerepelt a képen. A nők pechjére azonban ezekre az üzenetekre nem Péter, hanem a felesége válaszol.

Sarka Kata elképesztőnek tartja, hogy a pénzéhes nők mire nem képesek, hogy Peti közelébe férkőzzenek. Elmesélt egy esetet: egy lány azzal próbálkozott, hogy megpróbálta „bemesélni” Péternek, hogy feleségét egy másik pasival látta flangálni, tehát megcsalja őt. Hagyja ott és inkább járjon vele.

Hajdú Péter örül felesége egészséges féltékenységének, mert szerinte ez a szeretet jele, de elegett tett neje kérésének és törölte profilját a népszerű közösségi portálról.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását