2024. április 27. - Zita

Sarka Kata vetkőzött a weben!

Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata szerelmük hajnalán a „hagyományos” romantika mellett, erotikusan túlfűtött játékokat is játszottak egymással.
2009. április 14. kedd 16:47 - HírExtra

 

Hajdú Péter szerencsés ember. Gyönyörű felesége és szép kisgyermeke van, emellett a munkájában is sikeres. A egyik kereskedelmi csatornán futó showműsorban Katával beavatták a nézőket életük intim pillanataiba is.

A pár a TV2-n futó Mr és Mrs című műsor felvételén mesélt egyik kedves erotikus élményéről, a webkamerás vetkőzésről, amivel megpróbálták elviselhetőbbé tenni egymás hiányát. Az egyik bulvárlapnak nyilatkozva Péter később részletesen is elmesélte a történteket.

„Katával gyorsan, három hónap után összeköltöztünk. A megelőző időt is nehezen bírtuk egymás nélkül, különösen a hétvégéket, amelyeknek többségét Kata akkor még a szüleinél töltötte Albertirsán. Éjszakánként a számítógépen keresztül tartottuk a kapcsolatot. Chateltünk, és közben láttuk egymást a webkamerán keresztül. Egyik alkalommal elkezdtem kérlelni, hogy vegye le a felsőjét. Megtette, de egyre telhetetlenebb lettem. Kértem, hogy vegye le ezt is, azt is, és a végére leimádkoztam róla az összes cuccot. Kata vette a lapot, és időnként olyan erotikus sztriptízt adott elő, hogy teljesen megbabonázott. Volt, hogy hajnali négyig ültünk a számítógép előtt” – árulta el sejtelmesen Péter.

Sarka Kata tehát a webkamerán keresztül lejtett sztriptíztáncot párjának, akit ezzel teljesen megbabonázott. Olyannyira, hogy Hajdú Péter viszonozta Kata műsorát, és ő is pucérra vetkőzött a számítógépe előtt ülve.

„Azelőtt soha nem csináltam ilyet, a körülmények adták az ötletet. Olykor azon kaptuk magunkat, hogy szépen lassan megszabadultunk a ruháinktól. Péter teljesen el volt ájulva ettől a távvetkőzéstől, ezért egyre gyakrabban csináltuk, amíg össze nem költöztünk. Még szerencse, hogy a szüleim nem nyitottak rám” – mondta nevetve Kata.

A fiatal pár azt is elárulta a lapnak, hogy egybekelésük óta is ügyelnek arra, hogy elegendő erotikát csempésszenek a szürke hétköznapokba. Ez persze egyre nehezebb, mióta megszületett a kislányuk, Noémi.

 

Forrás: HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. április 15. 16:52
Az lenne igazán a hír,ha a repedt sarka-ról nem lenne hír!Borzasztó!!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását