2024. március 29. - Auguszta

Sarka Kata kicsit kiborult Hajdú Péter akciója miatt

Hajdú Péter felesége, Sarka Kata bevallotta, kicsit kiborult, mikor párjának nőket kellett vetkőztetnie.
2009. április 28. kedd 11:39 - HírExtra
Hajdú Péternek nyolc női melltartót kellett fél kézzel kikapcsolnia ahhoz, hogy továbbjusson a Mr. és Mrs. sztárpárshowban. A műsorvezető-producernek eme irigylésre méltó feladatot saját felesége szeme láttára kellett elvégezni, nem is ment tökéletesen a dolog.

A biztos kezű Hajdú könnyedén előbukkantotta a ciciket a hátolgombolós csöcsfixekből, ám az elsőcsatokkal meggyűlt a baja.

Sarka Kata közben szigorú tekintettel szemlélte végig a lányok között lavírozó férjét. A Borsnak elárulta, vegyes érzelmekkel követte a számára ismerős eseményt, egyrészt szurkolt Petinek, másrészt kicsit kiborult, mert nem volt könnyű elvonatkoztatni attól, hogy éppen csajokat vetkőztet.

Kata azért azt is beismerte, hogy Péter egyébként ebben a sportban nagyon ügyes, szinte már szemmel kipattannak a csattok, ha rájuk néz, de tény, hogy az elölkapcsolósokhoz nincsen hozzászokva. „Sem én, sem az elődeim nem hordtak ilyet.” – mondta sokat sejtetőn a hölgy.

Pétert egyébként nem hozta zavarba a nyolc lány tizenhat mellének látványa. Alaposan végigmustrálta a leragasztott mellbimbójú domborulatokat, majd határozottan kijelentette, a feleségének sokkal szebb ékessége van.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Keri
2009. április 29. 13:32
Keri
2009. április 29. 13:32
Ha lehetne kérnem, ne irjanak több cikket erről a két jobb sorsra méltó emberről. Ha nem lehet, akkor kérem kutassák ki, hogy Kata széklete milyen szinű a menses idején, valamint, hogy Péter esténként, berúgás után talál-e sárgarépát a hányásában. Érdekelne mindkettőjük maszturbálási szokása is, különösen székelés közben. Korunk egyik nagyfontosságú kérdése ez. Hadd tanuljunk!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását