2024. április 29. - Péter

Az idiotizmus csúcsa: Benkő Dániel női ruhában!

Állítólag régi álma volt Benkő Dánielnek, hogy női ruhába bújjon. Most beteljesedett. Az idiotizmus csúcsa? Nem, nem, ez mindennapi dolog nála.
2009. április 25. szombat 11:59 - HírExtra
Benkő Dániel nem normális. Ha az lenne, nem kerekedne fel a pápához meghívás nélkül, nem festene állandóan falloszokat és puncikat, s legfőképpen nem öltözne női ruhába. A meztelenkedéseiről hírhedté vált lantművész elárulta, régóta vágyott már arra, hogy átélhesse a gyengébbik nem mindennapos ceremóniáit, az órákig tartó öltözködéstől kezdve a sminkelésen át a megfelelő cipő és táska kiválasztásáig.

Engedjék meg, hogy a HírExtra minden egyes dolgozója nevében szívélyes gratulációmat továbbítsam Benkő Dániel irányába, hogy ez most mégis sikerült neki.
Persze Benkő szerint mindebben nincs semmi különös, hiszen mindenkiben ott lakozik egyszerre a nő és a férfi is. Meg az állat…

Fogta hát magát Benkő, és a Cool TV stúdiójában a nézők szeme láttára átvedlett nővé.

Figyelem! Innentől kezdve csak azok olvassák tovább a cikket, akik elég erős idegrendszerrel rendelkeznek!

Benkő ugyanis nem volt elégedett a szőke parókájával, de egy a világot alapjaiban megrengető dologra rájött.

– Nőnek és csinosnak lenni óriási felelősség. Ők teszik szebbé a világot, és most már én is! – hagyták el a száját ezek az átlagos kultúrlény azámára megmagyarázhatatlan és döbbenetes szavak. Persze az egész ember megmagyarázhatatlan és döbbenetes. És persze kultúrlény.

Sőt. Még mindig nem elég. Benkőt ugyanis elmondása szerint annyira magával ragadta női énje, hogy azt tervezi, a jövőben gyakran ölt majd női „jelmezt” és még az is megeshet, hogy szoknyában és tűsarkúban indul sétálni.

Kérem szépen, ennyi volt. Vége. Nem vagyunk hajlandóak tovább elviselni Benkő Dániel elképesztő hülyeségeit. Ezért most egy teljes hétre bojkottáljuk a róla szóló híreket.

Tudjuk ám, hogy most megkönnyebbültek a monitor előtt…
Forrás: HírExtra/Cool TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását