2024. május 3. - Tímea, Irma

Durva! Mindenki cserben hagyta Leót, fizetnie kell!

Szerződésszegés! Ezt nagyon benézte Leó! Az egykori valóságshowhős ugyanis RTL Klubos élő szerződése ellenére mégis elment főzőcskézni a TV2-höz.
2009. április 23. csütörtök 12:56 - HírExtra
Ezek a valóságshow-kból megismert fiúk-lányok nem az eszükről híresek…

Itt van például Leó esete a Hallal, a torával meg a milliós büntetéssel. Az annak idején a Való Világ villából megismert srác ugyanis valamiért megfeledkezett arról, hogy olyan élő szerződése van az RTL Klubbal, mely nem igazán engedi neki, hogy átruccanjon a TV2-höz főzőcskézni egyet a Hal a tortán című műsorban.

Ráadásul Leó először azzal védekezett, hogy még a műsor felvétele előtt engedélyt kért az RTL Klub vezetésétől.

– Jelezte nekünk, hogy megkeresték egy főzőműsorból, de nem adtunk engedélyt rá – mondta a Blikknek Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója. – Ezzel ugyanis megszegte a szerződése egyik pontját, akkor írt alá, amikor szerepelt a Vacsoracsatában. Emiatt kötbért kell fizetnie a műsort gyártó IKO Kft.-nek – tette hozz Rényi.

Mondjuk mi, hogy ezek a valóságshow sztárok nem az eszükről híresek

A kötbér ráadásul nem is kevés: a Blikk információi szerint több mint egymillió forintról van szó. Ha Leó nem akar pert, az utolsó fillérig ki kell fizetnie ezt az összeget az RTL Klubnak, sőt állítólag még korábbi munkaadója, a Cool TV is perelheti szerződésszegésért.

Ami pedig a hab a tortán: a TV2 bejelentette: szó sincs arról, hogy kifizetnék Leó helyett a büntetést. Benne hagyják a slamasztikában Leót, mondván, hogy egy felnőtt ember saját döntése miatt került bajba.

– A TV2-nél is aláírt egy szerződést, az ő felelőssége, hogy elvállalta a szereplést szerződésszegés ellenére is – mondta szintén a Blikknek Magyar Rita, a csatorna szóvivője. – A büntetést a csatorna nem fogja kifizetni helyette, ez az ő döntése volt – tette hozzá.

Nagy Zsoltnak (ez lenne a becsületes neve Leónak) tehát mindenképpen fizetnie kell. Úgy is, hogy most éppen szerelmével, Kimberlyvel próbálja megcsinálni a szerencséjét a nagy Amerikában. Ha azonban ott is ilyen hülyeségeket csinál alighanem egy-két hónap múlva vissza fog kúszni kis hazánkba.

Ej, ej, mindig is tudtuk, hogy ezek a valóságshow sztárok nem az eszükről híresek…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását