2024. május 6. - Ivett, Frida

Undorító! Egymásnak estek a Hal a tortán sztárjai

Új hét, új sztárok. Ágica, Dér Heni, Gyetván Csaba, Sebeők János és Leó próbálnak meg a jövő héten valamit kifőzni a TV2 műsorában.
2009. április 10. péntek 12:59 - HírExtra
Na, ez aztán díszes társaság! Persze a TV2-nél is tudják, hogy kell úgy összeszedni öt embert, amivel fel lehet kavarni az állóvizet! Ja, újdonság lesz a műsorban, hogy ennek a celebcsoportnak már nem csak főznie kell, hanem saját kezűleg kell megszereznie a pénzt a főzéshez szükséges dolgokhoz.

Hm, már a Hal a tortánt is elérte a gazdasági válság

A hetet Gyetván Csaba kezdi, akit annak idején a Barátok köztből ismerhettünk meg. a fiatal színész olasz tudását kihasználva idegenvezetéssel jutott pénzhez. Itália a menüben is visszaköszön: hús például Olaszország formájú. A figyelmetlen sztárszakács azonban az előételt ott felejti az étteremben, így vendégeit küldi el az első fogásért.

Leó hasonlóan bevállalós szellemben szervezi meg saját napját. Igaz, az egykori villalakó nem felejt el semmit. Extrém asztaldísszel, csótányokkal lepi meg vendégeit, akik nem épp kitörő örömmel fogadják a jószágokat (vajon kinek szeretett volna a csótányokkal jelezni?)

Ágica a fiúkhoz képest szerdán visszafogott vacsorával készül. Hajmosással keresi meg a vacsora árát, majd lelkesen főzni kezd. Az izgalom kicsit gátolja a szőkeséget, aki zenészekkel várja a csapatot.

Sebeők János rappel is egyet, majd másnap saját képének eladásával próbál pénzhez jutni. A híresség még a breakesekhez is beáll, hogy sikerrel járjon. János Terra Bond segítségével készíti el vacsoráját. A pornószínésznő felkelti Leó érdeklődését, ami kisebb féltékenységi jelenthez vezet.

Dér Heninél is porondra kerül Ágica és Leó konfliktusa, de oldja a hangulatot a házigazda által szervezett karaoke.

Ez lesz tehát a Hal a tortán a jövő héten. Nézzék meg. Vagy inkább menjenek ki a szabadba, és élvezzék valóban a gyönyörű tavaszi estéket.

Hal nélkül, torta nélkül, celebek nélkül…
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

samu49
2009. április 11. 09:33
Ez nem a vacsoráról szól,hanem egy barom rendező fantáziálásairól.Miért kell egy kajára összejövő csapatnak a beszélgetéseken,evésen kívül marhaságokat véghezvinni aminek semmi köze az evéshez.A külföldi csatornán ez egy kultúrállt műsor ahol esznek társalognak élvezik az étel ízeit és nem kell foglalkozni a rendező barom elképzeléseivel.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását