2024. május 4. - Mónika, Flórián

A sztár alászáll: Mónika a csövesek között!

Hogy jönnek a csövesek Erdélyi Mónikához? Sehogy. Mónika megy hozzájuk. Az RTL Klub műsorvezetője kis alapítványi segédlettel kampányol a hajléktalanokért.
2009. március 26. csütörtök 07:48 - HírExtra
A "Segítsünk egy tál étellel!" akció keretében egy éven keresztül napi 150 adag ételt osztanak majd szét hajléktalanok között. Hazánkban hivatalosan a jelenlegi adatok szerint közel 7000 ember él fedél nélkül, de számuk akár ennek a többszöröse is lehet.

Mónika örömmel vállalta, hogy a kezdeményezés mellé áll.

– Amikor felkértek, hogy legyek az esemény egyik házigazdája, gondolkodás nélkül mondtam igent. – mondta a Mónika show műsorvezetője. – Jó kezdeményezésnek tartom, hogy ismert emberek bevonásával a média figyelme is jobban ráirányul erre a problémára és így eljut az emberekhez is a segítségkérő szó. A tegnapi ételosztás során sok rászorulóval találkozhattam személyesen és sokukon láttam, hogy szemlesütve állnak sorba a napi betevőért, szégyellik a helyzetüket. A Mónika show üzenete is az, hogy figyeljünk egymásra, osszuk meg a gondjainkat, és ne féljünk segítséget kérni, ha nem találunk egyedül megoldást a felmerülő nehézségekre – bizonygatta elkötelezettségét Mónika „nagyasszony”.

A kibeszélőshow háziasszonya szerint az lenne a fontos, hogy az emberek ne csukják be a szemüket, segítsenek a körülöttük élőkön, ha lehetőségük van rá. Mindenki a lehetőségeihez mérten segítsen!

– Biztosra veszem, hogy ha mindenki csak a saját környezetében körülnéz, talál olyan embert, aki segítségre szorul – folytatta Mónika. – Akiknek az életkörülményei megengedik, ne legyenek lusták segítséget nyújtani, akár anyagilag, akár kétkezi munkával, akár csak egy jó szóval. A mai nehéz helyzetben sokszor az is segít, ha egy idős magányos szomszédunkhoz néha becsöngetünk és megkérdezzük, hogy érzi magát – tette hozzá az RTL Klub aranytojást tojó tyúkja.

Mónika tehát mindenkit megsegít: a csöveseket, a szegény árva öregeket, de még ha nem figyelünk oda, Joshi Barath-ot is.

Csak saját magánéletét nem tudja valamiért rendbe rakni. Bár lehet, hogy ebben meg majd a csövesek fognak neki segíteni…
Forrás: RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását