2024. március 29. - Auguszta

Bombahír! Véget ér a Mónika show?!

Hiteltelen? Elviselhetetlen? Elégedetlen a gázsijával? Úgy látszik, mostanában csak a baj van az RTL Klub üdvöskéjével, Mónika nagyasszonnyal.
2009. március 20. péntek 09:57 - HírExtra
Májusban véget ér a Mónika show! Az információt a Blikk szerezte az RTL Klubtól. A konkurens Joshi Barath tett be a délutáni beszélgetős műsornak? Vagy Mónika saját maga ásta meg szeretett show-ja sírját?

– Miközben Erdélyi Mónika a műsorában emberek magánéleti problémáit próbálja megoldani, szakítását volt párja, Mukli Gyula éppen a legnagyobb konkurenciánál teregette ki, amely megrökönyödést okozott a vezetésnél – árulta el egy az RTL Klubnál dolgozó névtelen informátor.

Mónikának tehát mennie kell? Tény, hogy a nézettségi adatok sem éppen szólnak a műsor maradása mellett: a műsor például 2001-es indulásakor is 1,1 milliós nézettséget produkált, azonban 2009-ben már csak 900.000-en kíváncsiak átlagban a fogatlan-idióta lecsúszott „átlagmagyar” történeteire.

Ráadásul a hírek szerint Mónika többször fejezte már ki nemtetszését a többszázezres heti fizetése miatt is: többet akar! Szintén a kollégák szerint Mónika asszonyság manapság már egyre elviselhetetlenebb.

– Mondd már gyorsabban, mert nekem haza kell mennem – sürgette például nemrég a Blikk infója szerint egyik riportalanyát. Az RTL Klubnál azonban tagadják a műsor megszűntetésének hírét.

Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója elmondta, hogy mivel a show stabilan teljesít, semmi okuk arra, hogy levegyék a műsorról.

Az azonban tuti: májusban pihenni küldik a show-t, Mónikával az élen.

Hogy utána mi lesz? Van egy tippünk!

† Mónika show 2001-2009

Nyugodjon békében…
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását