2024. április 30. - Katalin, Kitti

Sztárok a tanulásért

Sztárjaink egy jó ügy mellé álltak. Többek között Kovács Kokó István, Szily Nóra, Bálint Antónia, Dr. Sütő Enikő és Pély Barna arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy mennyire fontos az egész életen át tartó tanulás. A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképz
2008. június 25. szerda 19:06 - Hírextra
A sztárok is elárulták, nekik mit jelent a tanulás. Bálint Antónia elmesélte, hogy soha nem szeretett tanulni, ám végül rászánta magát a főiskolára, ahol egy nehezebb szigorlat miatt évet halasztott.

- Utána összeszedtem magam. Úgy gondoltam, ha annyi más ember képes tanulni, diplomát szerezni, akkor én miért ne? A főiskolai diplomát végül egyetemire „cseréltem”, hisz úgy gondoltam, ha idáig eljutottam, akkor miért ne menne az egyetemi képzés is. Annyira belelendültem, hogy a Pécsi Tudományegyetem PR szakértő szakán már hét hónapos terhesen zártam az évet.

Toncsi baba mellett tanult és júniusban sikeresen államvizsgázott, sőt, ahogy meséli, jobb eredményeket ért el, mint az előző diplomák esetében. Antónia kisgyermekes anyukaként is sokat olvas és internetezik. Azt mondja, ahhoz, hogy a rohanó világ ne csak elsuhanjon mellette, hanem aktív részese lehessen, nap mint nap fejlődni, tanulni kell.

Dr. Sütő Enikő sem szeretett különösképpen tanulni.

- Sokáig kényszernek éltem meg, de nem adtam fel, ennek 15 év sikeres jogi praxis lett az eredménye. Az egykori sztár modell, aki mára sikeres üzletasszony, kijelentette, hogy csak akkor maradhatunk fiatalok, ha a szellemünket és a fizikumunkat is folyamatosan dolgoztatjuk.

Pély Barna elárulta, hogy az ő édesanyja 42 évesen, két munkahely mellett kezdett újra egyetemre járni.

- Annak ellenére, hogy akkor már magas pozícióban volt, önmaga miatt tanult. Ez a gondolkodásmód segítette hozzá ahhoz, hogy még ma is friss és fiatalos.
Forrás: netbulvár.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását