2024. április 26. - Ervin

Albert Györgyi újra inni kezdett?

Egy hétvégi rendezvényen alaposan a pohár fenekére nézett. Albert Györgyi erős, harmadik válásán túllépett, emelt fővel folytatni szándékozó nő benyomását keltette az utóbbi hónapokban.
2008. április 22. kedd 11:53 - Hírextra
Korábbi, saját maga által is elismert italozását félretette, és a jövőre készült. Legalábbis eddig úgy tűnt. Lehet, hogy Albert Györgyi még mindig nincs túl harmadik házassága kudarcán, és magányát újból az alkoholba fojtja?

Szombat este egy divatbemutatón a sztárriporter állandó kísérője a pezsgőspohár volt, és a show végén bizony meg is gyűlt a baja az elfogyasztott alkohollal.

- Nem vagyok bánatos és rosszkedvű, semmi okom arra, hogy igyak. Azon az estén mindenki ivott, már a bejáratnál pezsgővel fogadták a vendégeket. Én azt a pohár italt kortyolgattam el. Ez egy szombat esti rendezvény volt, hét végén többet enged meg magának az ember. Különben sem kocsival jöttem, és az én koromban nem kell magyarázkodnom, hogy megittam egy pohár pezsgőt - védekezett a riporter.

Szemtanúk szerint azonban nem csak egy pohárról volt szó.

- Több pezsgőt is vittem neki a bemutató alatt - mondta egy neve elhallgatását kérő fotóriporter. - Mindenki a divatshow-t nézte, egyedül az ő kezében csillogott a pezsgőspohár.

Meg is tette a hatását: Györgyi az aulában lévő pár lépcsőre fellépve szinte összecsuklott, barátnőjének erősen a hóna alá kellett nyúlnia, hogy az épületből minél hamarabb kisegítse a friss levegőre.

Albert Györgyi sohasem csinált titkot abból, hogy voltak alkoholproblémái. Nyíltan vállalta, hogy gyakran gyógyszerre iszik rá, pedig már magában sem bírja az alkoholt. Korábban azt mondta, az elmúlt évtizedekben nem volt olyan nap, hogy ne ivott volna.

- Tény, hogy nem bírom az alkoholt. Sajnos számomra ez egy igen összetett probléma. Nem tudok mondani legalább egy napot az elmúlt két évtizedből, amikor ne ittam volna. Az amerikaiak definíciója szerint alkoholista vagyok, ugyanis ők azt kérdezik: volt-e olyan nap, hogy nem ittál? Hát nem volt, tehát alkoholista vagyok - jelentette ki akkor Györgyi.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását