2024. április 29. - Péter

Albert Györgyi elpletykálta

Az újságíró nagyon jól tudja, miből élnek a lapok, ezért fittyet hány a csipkelődő mendemondákra. Amikor bekerült a rádióba sokan azt hitték, hogy mindezt a diplomata apukájának köszönheti.
2008. március 26. szerda 12:25 - Hírextra
A szülei ebben az időben kint éltek Athénban, mégis mindenki arról beszélt, hogy a leleményes papa intézkedik lánya sora felől.

- Édesapám a Külügyminisztériumban dolgozott. Abban a rendszerben - és mostanában még inkább – elég elterjedt volt a protekcióval szerzett állás. Erről azonban a szüleim is csak onnan értesültek, hogy hallották a műsorom. Ők lepődtek meg a legjobban – mesélte a Netbulvárnak Albert Györgyi.

A népszerű műsorvezetőt azonban sosem érdekelte, hogy mit gondolnak róla. Persze azért akadt néhány szóbeszéd, ami már neki is sok(k) volt. A leghihetetlenebb pletyka számára, hogy megkérdőjelezik hajszínét.

- Ahogy öregszem, egyre kevésbé fontos a hajam: nyáron mindig kivilágosodik, télen pedig sötétebb szőke lesz, tényleg nem értem, miért téma ez. Szőkének születtem, és az is maradok. A szőkenős vicceket ki nem állhatom, nagyon degradálóak és sértőek. Ha barna, fekete vagy hupilila lenne a hajam, az is én lennék, hiszen a személyiség a lényeges – állítja határozottan Györgyi.

A sokszínű írónőt már összehozták rengeteg férfival, még lista is készült, kivel hált együtt.

- Ezen csak nevetni tudok. Jártam már Kamarás Ivánnal, Stohl Bucival, meg nem is tudom kikkel, annyian voltak. Ha minden pletykával foglalkoznék vagy reagálnék rá, az egész életem rámenne. A pletyka galád dolog, nem lehet elejét venni, de szükségesek, mert ez érdekli az embereket, ebből élnek a lapok. Az angol bulvársajtóhoz képest, még így is bölcsisek vagyunk. Mindenkinek a saját lelkiismeretével kell elszámolni. Ha tükörbe tud nézni, nem lehet nagy a baj.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását