2024. május 3. - Tímea, Irma

Növényi veri volt kedvesét?

Nemrégiben felröppentek a hírek, miszerint Növényi Norbert fenyegeti volt kedvesét, Kállai Mariannt. A férfi azt nyilatkozta, hogy ez rágalom, Mariann azonban még fizikai bántalmazásról is beszámolt a sajtónak. A nő a Reggeli vendége volt, ahol elmesélte,
2008. április 14. hétfő 08:19 - Hírextra
- Ez egy hosszú folyamat, ami sokáig zárt ajtók mögött marad. Ez két ember magánügye, ráadásul az emberek sem szeretnek belefolyni ilyesmibe. Valamikor el kell jutni oda, hogy vége. Nálam most jött el ez a pont, mert vagy én megyek tönkre, vagy a gyerekem. A hasonló sorsú nők vagy önpusztításba kezdenek, vagy talpra állnak - én az utóbbit fogom választani.

Mariann szerint elsőként Norbi hozta nyilvánosságra a kettőjük közötti problémákat, nyilatkozataival.

- Ráadásul fenyeget, hogy megöl, tönkretesz, hogy soha nem fogja engedni, hogy új életet kezdjek. Hívogat engem, a szüleimet, már az egész családom kikészült. Megtettem már a hivatalos lépéseket is.

Mariann azt is elmondta, hogy mindez nagyon nehéz neki lelkileg, de most olyan párja van, aki rengeteg erőt ad neki. Úgy döntött, hogy előre néz, megpróbál felállni, és szeretné normálisan rendezni a közte és Növényi közt kialakult helyzetet is.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását