2024. április 18. - Andrea, Ilma

Foglalt a legszebb nyuszilány!

A Playmate Díjátadó gálán végre kiderült, hogy ki az idei év legszebbje. Idén a görög származású Daniludisz Nikolett győzedelmeskedett, akit meg is kérdeztünk, hogy miként élte meg ezt a boldog pillanatot.
2010. október 2. szombat 08:49 - Kancsár Edina
A közönségdíjat Lévai Adrienn, a második helyet Kari Kata kapta, míg a bronzérmen idén Aubert Evelin és Kovács Kitti Skolasztika osztozott.

Te lettél az Év Playmate-je verseny győztese. Milyen érzés volt, amikor a te nevedet mondták ki?

Playmate
A Playmate, hivatalos formában Playmate of the Month („a Hónap Playmate-je”, az angol szó jelentése: játszótárs) a Playboy magazin középső, kihajtható fő oldalán szereplő modell elnevezése. A magazinon belül a playmate oldalain láthatóak a nőről készült aktfotók, egy kihajtható poszter és a modell rövid bemutatása, mint például a születésnapja és a méretei. Az év végén a tizenkét playmate közül választják azt a nőt, aki elnyeri a Playmate of the Year („az Év Playmate-je”) címet. A Playboy nem ismer olyat, hogy előző vagy régebbi playmate. Ahogy mondják: „a playmate örökre playmate.”
Nagyon jó érzés volt, először el sem hittem. Az ünneplésre viszont nem igazán volt lehetőségem, mert egyből másnap volt a fotózás, és két óra bulizás után inkább hazamentem, hogy fel tudjak kelni időben.

Milyen feladatokkal jár, hogy Playmate lettél?

Az októberi Playboy címlapján már én leszek, ezért is volt ilyen sietős ez az egész. A fotózást egyébként nagyon élveztem, de fárasztó is volt egyben, hiszen egész nap ott voltam. Ezenkívül most megyek ide-oda, rendezvényekre, szóval eléggé sűrű lett az életem. Egyelőre ennyit tudok elmondani róla…

Mit gondolsz, vajon a görög származásod is közrejátszott abban, hogy végül te nyertél?

Szerintem segített, mert a többiek közül azért kitűntem egy kicsit. Igazából mindannyian teljesen különböző karakterek voltunk, de úgy gondolom, hogy közrejátszott a származásom.

Mesélnél kicsit a versenyről, hogy mivel járt ez a megmérettetés: milyen feladatok voltak?

Májusban voltak az első válogatók, és körülbelül onnantól kezdve, egészen szeptember közepéig rendezvényekre jártunk. Ezekre a programokra azért mentünk, hogy megmutassuk magunkat, hogy mi vagyunk a döntős lányok.

De szeptember elejétől gyorsultak fel igazán az események. Onnantól már szinte minden nap mennünk kellett valahová. Voltunk például a Golf kupán, mindenhol szerepelni kellett, de tetszett a feladat. Bár én legjobban a fotózásokat élveztem.

Tudomásom szerint boldog párkapcsolatban élsz. Mit szólt a párod a győzelmedhez: nem féltékeny?

Nagyon örült neki, már az elejétől kezdve támogat ebben az egészben. Eddig még egyetlenegyszer sem volt féltékeny, mert bízik bennem, úgyhogy velem együtt örül és büszke rám.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását