2024. július 27. - Olga, Liliána
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Különféle termékek a biztonságunk szolgálatában

Manapság egyáltalán nem kell milliárdosnak lenni ahhoz, hogy olyan értékű holmikat birtokoljon valaki, amelyek megérdemlik a magas fokú védelmet. Még ha nem is tartunk műkincseket otthonunkban, akkor is informatikai, számítástechnikai, szórakoztató elektronikai eszközeink és egyéb műszaki tárgyaink már önmagukban is jelentős értékkel bírnak.
2024. január 13. szombat 12:58 - HírExtra

Szerencsére napjainkban ezernyi gyártó és termék kínál rendkívül változatos megoldásokat ezekre az élethelyzetekre. A BestMarkt webáruházban behatolásjelzők, mozgásérzékelők, riasztórendszerek minden igényt lefedő kínálatával találkozhatnak az érdeklődők. A fentieken kívül a kínálat további részét képezik a füst-, szén-monoxid- és tűzérzékelők, sőt még kisállatok elleni védelemre is található hasznos szerkezet.

Legfontosabb értékünk védelméért

Hazánkban a lakosság legnagyobb vagyontárgya az ingatlana, így nem kérdés, hogy annak megóvása elsőrangú feladat, függetlenül attól, hogy egy garzonlakásról vagy egy nagy kerttel rendelkező családi házról van szó. A védelmi kérdés fontos részét képezi a biztosítókkal kötött szerződés, amely számunkra is előnyösebb feltételeket fog tartalmazni, azaz alacsonyabb havidíjat kell fizetni, ha az ingatlanhoz egy magas színvonalú riasztórendszer is tartozik.

A szerteágazó kínálatban találhatunk mechanikus, elektronikus vagy akár informatikai védelemmel kiegészített termékeket is, valamint megjelenhetnek a nyílászáró figyelő rendszerek, a mozgásérzékelőkkel összekötött riasztók is. A termékek jelentős részét maga a vásárló is könnyen beüzemelheti, sok esetben a tartozékok is a csomagolás részét képezik, a beüzemelési útmutatóval könnyen installálhatók.

Az élet védelme egy kis eszközben

A téli időszakban rendszeresen hallunk olyan tragédiákról, amelyek esetben megelőzhetők lettek volna egy okos kis eszköz használatával. Egy ilyen érzékelő a lakás levegőjében felhalmozódott veszélyes, színtelen és szagtalan szén-monoxid-koncentráció esetén hang- és fényjelzéssel hívja fel a figyelmet az életveszélyes állapotra. 

A BestMarkt kínálatában számos füst- és szén-monoxid-érzékelővel találkozhatunk, és az egész riasztók csoportjára igaz, hogy áttekinthető kínálat, sokféle rendezési szempont és bőséges információ segíti erre a honlapra látogatót a számára tökéletes megoldás megvásárlásában. Ezeken túl szállítási és garanciális tájékoztatás is a szolgáltatás részét képezi.

Riasztás a kerti kártevők ellen

Mostanában egyre nagyobb figyelmet kapnak a kisállatok, kerti rágcsálók által okozott károk is, mert ezek a kis élőlények egy garázsban vagy autóban igen jelentős kárt tudnak okozni. A kertes házakban élők jól tudják, hogy nem ritka, amikor egy nyest megrág egy vezetéket, vagy beköltözik a motorháztetőbe.

A tudomány folyamatosan újabb és újabb fejlesztésekkel veszi fel a harcot a kártevőkkel szemben, és a BestMarkt kínálatát böngészve az érdeklődő találkozhat ezen legújabb kutatások eredményeivel, amelyekkel megelőzhetők ezek a súlyos sérülések.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását