2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Angol nyelvű nyári táborok

Idén nyáron az English School of Budapest nyelviskola tematikus gyermektáborokat kínál. Június és július folyamán várják azokat a 7-12 éves gyermekeket, akik könnyedén, vidám közegben szeretnének angolul tanulni.
2023. május 23. kedd 19:32 - HírExtra

A táborok hétfőtől péntekig 8:30-tól 16 óráig tartanak, az ESB második kerületi osztálytermeiben (1021. Tárogató út 2-4). 

Take it outside - Ki a szabadba

Indítsuk a nyarat egy vidám kalandokkal teli héttel. Gyakorold nyelvtudásodat, interaktív és magávalragadó tevékenységekkel. Tanulj játékosan, és kreatív természetalapú kézműves foglalkozásokkal. Ki megyünk a friss levegőre a Városmajorba és kincsvadászatra indulunk a Margitszigeten.

Alapozó (kezdő)tábor

Ennek az intenzív alapozóprogramnak a célje a kommunikációhoz nélkülözhetetlen kulcsfontosságú szókincs elmélyítése, amely segít a gyerekeknek az angol nyelvi kézségek a folyékony beszéd és önbizalom felépítésében.

Let's move it, move it!

A tábor középpontjában az egészségs életmód népszerűsítése áll a mozgás és a játék segítségével. Az amerikai focitól az akadályversenyekig a sport és a játék lesz a tábor középpontjában.

Afrikai szafaritábor

Ez a tábor szórakoztató légkört biztosít, amely ösztönzi a gyermekek művészi és személyes fejlődését. Lehetőséget nyújt a gyerekeknek, hogy felfedezzenek, kísérletezzenek, és alkossnak a tevékenység alapú tanuláson keresztül. Hagyományos afrikai kézművestermékeket, terráriumot készítünk és még egy hagyományos afrikai desszert készítésében is kipróbáljuk magunkat. Szafarira megyünk, felfedezzük és megismerjük a különböző afrikai állatokat és ellátogatunk a Fővárosi Állatkertbe. 

Hollywood - színjátszó tábor fiatal sztároknak

A diákoknak lehetőségük lesz angol nyelvű forgatókönyvek olvasására, írására és előadására, valamint drámai kifejezőkészségük fejlesztésére, szórakoztató, improvizációs játékokon keresztül. 

3D art tábor

Újrahasznosítható kartonból, műanyagból és textíliából készíthetsz különböző dekoratív és hazsnos tárgyakat a szobádba, otthonodba és a kertedbe. Tanuld meg hogyan hasznosíthatod újra a kidobott tárgyakat és hogyan adhatsz nekik új funkciót és értelmet. 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását