2023. május 30. - Janka, Zsanett

Ilyen lesz 2022-ben a táborok tábora

Ha még nem döntötted el, melyik táborba mész nyáron, adunk egy tippet. Az úti cél: Kecskemét.
2022. február 8. kedd 07:52 - HírExtra

Nem maradhatnak el idén sem a PEOPLE TEAM új generációs gyerektáborai, amelyek 17 témában várják a 7 és 17 év közötti diákokat. Ne aggódj, nem kell hoznod a tankönyveidet, csak a kedvenc nyunyókádat, kulacsot, naptejet és váltásruhát, a többiről gondoskodnak a szervezők.

Lesz étel-ital, izgalmas programok és szuper társaság. Kell ennél több? Az csak plusz, hogy közben úgy fog ragadni rád a tudás, mint a kosz, de az előbbit nem tudod majd leszedni magadról az NJE Homokbányai Kollégiumában – ez lesz ugyanis a tábor helyszíne, és ha ottalvósként érkezel, itt fogod álomra hajtani a fejedet. Amennyiben Bács-Kiskun megyei vagy, érdemes elgondolkodnod a bejárós változaton, mivel a PT napközis tábori verzióban is elérhető.

Kihirdették a dátumokat: most is három turnusban lehet PT-zni. Írd be a naptáradba a következő dátumokat: 2022. július 24–30., július 31. – augusztus 6. és augusztus 7–13. között lehetsz a legtutibb tábor részese. Itt tudsz jelentkezni február 15-től.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását