2024. április 25. - Márk
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jön az Étterem Hét! Foglaljon asztalt!

Minden eddigi rekordot megdönt a tavaszi Étterem Hét: 151 vendéglő, közöttük Michelin-ajánlású és Bib Gourmand díjazottak is kínálják specialitásaikat.
2023. február 22. szerda 09:41 - HírExtra

Március 9. és 19. között országszerte több mint 150 étterem várja jól átgondolt, igényesen összeállított és kedvező, fix árú menüsorokkal azokat, akik asztalt foglalnak a rendezvényre. A vendéglőkbe a www.etteremhet.hu oldalon lehet előzetesen bejelentkezni, amit érdemes időben megtenni, hiszen a minőségi vendéglátás érdekében a helyek idén is csak korlátozott számban lesznek elérhetőek.

A tavaszi rendezvény nagy újdonsága, hogy több, a Michelin által ajánlott, illetve Bib Gourmand minősítéssel rendelkező étterem is ott lesz a résztvevők között: az etyeki Rókusfalvy Fogadó, a balatonszemesi Kistücsök, a kéthelyi Lokal47, az egri Macok bisztró, a miskolci Avalon és Végállomás Bisztró.

Az Országos Étterem Hét több mint 10 éve várja tavasszal és ősszel azokat, akik megkóstolnák az ország top éttermeinek legfrissebb kínálatát, megismernék konyháikat és a gasztronómiai trendeket. A résztvevő éttermek kifejezetten a rendezvényre állítják össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált 3 fogásos menüsoraikat, amelyeket egyedi fix áron kínálnak.  A vendéglátóhelyek évek óta három kategóriában mutatkoznak be: idén a top kategóriában 5,900 forinttól, a prémium kategóriában 7,900 forinttól, az exkluzív besorolású éttermekben pedig 9,900 forinttól kínálják a menüsorokat, szervizdíjjal együtt. Ha pedig valaki az adott étterem még szélesebb választékát szeretné megismerni, erre is van lehetőség – szintén az eseményre szabott, kedvező kiegészítő felár ellenében.

Akik az elmúlt években rendszeresen látogatták a rendezvényt, tudják, hogy az Országos Étterem Héten kínált menüsorok kiváló minőségű és sok esetben különleges, ritka alapanyagokra épülnek – ez idén márciusban is így lesz.

Az esemény kizárólag előzetes asztalfoglalással látogatható, amire a www.etteremhet.hu weboldalon van lehetőség. A foglalható helyek száma limitált, mivel a résztvevő éttermek is exkluzív eseményként tekintenek az Étterem Hétre: a foglalási lehetőségek kialakításakor figyelembe veszik az adott étterem nagyságát, az átlagos forgalmat az adott időpontban, és ehhez igazítják a fogadható vendégek maximális számát.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását