2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szereted a kultúrát és a szervezkedést?

Minden baráti társaságban és minden munkahelyen akad mindig egy olyan ember, aki összetartja a csapatot, aki pontosan tudja, hogy mikor melyik rendezvényre érdemes elmenni, aki képben van azzal, hogy mi a trendi, és egyben azzal is, hogy a barátai és a kollégái mit szeretnek.
2022. június 15. szerda 07:15 - HírExtra

Így alakulhat ki az, hogy időről időre olyan programokat szervez az egész társaság vagy kollektíva számára, amit aztán mindenki hosszú időn át emleget. Ismersz ilyen embert? Esetleg ha tükörbe nézel, látod is?

Most, hogy a kultúra ilyen szépen és gyümölcsözően burjánzik, vétek lenne hagyni, hogy a szervezőkészséged parlagon heverjen. Hát nem lenne klassz hétfő reggeltől péntek délutánig programokat, eseményeket, koncerteket szervezni?

Az álommunkád csupán egy karnyújtásnyira van tőled!

Tudtad, hogy most akár három hónap alatt kulturális rendezvényszervezővé válhatsz a Tanfolyam.hu szervezésében?

Végre nem kell hosszú éveket feláldozni, sőt, nem is kell végig az iskolapadban ülni, hiszen egyrészt nagyon sok önálló feladatod lesz, másrészt a kontaktórák is online zajlanak a képzés keretein belül, így csak az intézményekben kihelyezett gyakorlaton kell személyesen megjelenni.

Ha ez még mind nem lenne elég, álmaid megvalósításában anyagi korlátaid sem fognak megakadályozni, hiszen akár a részletfizetést, akár a képzési hitelt választod, a finanszírozás lényegesen könnyebbé válik.

De biztosan kell hozzá tanulni?

Talán elsőre felmerül benned a kérdés, hogy ha már most is klasszul össze tudod hozni az embereket egy program erejéig, akkor minek kellene tanulnod egyáltalán. Aztán niylván, ha jobban belegondolsz, akkor rájössz, hogy más a barátaidnak szervezkedni, mint vadidegeneknek. 

Így feltétlenül tudnod kell a jogi hátteret, tudnod kell tervezni, értened kell a marketinghez, képesnek kell lenned igényt felmérni, célcsoportot meghatározni, kapcsolatot tartani, adminisztrálni, iktatni, értékelni a rendezvény nulladik lépésétől a legutolsó mozzanatig.

Természetesen egész sor más dolog is kell hozzá, amit leginkább készségnek és tulajdonságnak nevezünk, így csak akkor jelentkezz a Tanfolyam.hu kulturális rendezvényszervező képzésére, ha kellően megbízható, kitartó, nyitott és kommunikatív vagy, aki szereti, ha ezer szálon futnak körülötte az események. Mit gondolsz, a te állandó nyüzsgésedbe ez pont beleillik?

Állandó munkalehetőségek várnak rád!

Talán nem is kérdés, hogy a helyi közösségek mozgatórugói a rendezvények, és vele együtt a rendezvényszervezők, akik a közösségi élmények által összekovácsolják az embereket, életben tartják a régi hagyományokat, és néha teremtenek újakat is.

Az, hogy erre gyakorlatilag minden közintézményben, minden kulturális intézményben és minden rendezvényhelyszínen szükség van, csupán annyit jelent, hogy az államilag elismert bizonyítvány megszerzése után nem lesz gondod az elhelyezkedéssel, bármelyik szegletében élsz is kis hazánknak. Egész jó kilátások ezek, nem igaz?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását