2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Szerva itt, csere ott!

Időről-időre akadnak olyan sportágak, amiket extra érdeklődés kísér, amiért világszerte milliók rajonganak és amik éppen ezért gyakran kerülnek a szerencsejáték közelébe. Ez manapság sincsen másként, jöjjön hát az egyik vitathatatlan sztár!
2022. június 8. szerda 09:19 - HírExtra

Hol tart jelenleg a Roland Garros?

A sportfogadás nemcsak a fociról szól, bár az tény és való, hogy a labdarúgás területén is akad figyelemre méltó esemény hazai és világviszonylatban. De, ami most aktuálisan milliókat tart lázban az a Roland Garros. Hol tartunk most?

Csonga pályafutása négy órás kitartó meccs után ért véget, ami a verseny egyik legmeghatározóbb pillanatává vált. Medvegyev nevét ellenben nagyon úgy néz ki, hogy érdemes megjegyezni, mert olyan laza, könnyed játékkal mutatkozott be, nem mellesleg nyert meccsel, hogy az egészen meghökkentő. Vajon mire hivatott a fiatalember és hova tart a pályája? Sokan teszik fel most ezt a kérdést, meg egyúttal a jövőbeni téteket, mert az ábra most úgy néz ki, hogy megéri az esetében kockáztatni. 

Azért, hogy a feszültség is oldódjon némiképp a divat is előtérbe került, nem mintha ennek lenne bármi jelentősége, de mégis. A divat fővárosában azért az elég nagy szó, hogy Fucsovics Bence szettje dicséretet érdemelt. Márpedig a magazinok cikkei a magyar sportoló kifogástalan megjelenéséről zengtek ódákat, ami azért bár nem sportsiker, de mégsem elhanyagolható eredmény. Ki az, aki fogadni mert volna arra, hogy pont az öltözködéssel fog kitűnni a híres magyar teniszező a trendiségéről híres francia tömegből?

Wawrinka rajongói valószínűleg vagy csak csalódottak, - ami persze önmagában eléggé lehangoló - vagy a szomorúság mellett tetemes mennyiségű pénzveszteséggel is meg kell birkózniuk, hiszen a híres játékos meglepő fordulattal kiesett a versenyből és ezzel elbúcsúzott. Ugyanakkor Nadal szurkolói megnyugodhatnak egyelőre, mert a nem mindennapi adogató bekerült a második körbe, szóval menetel tovább, úgy tűnik jelenleg megállíthatatlanul.

A pletykák sem kerülik el a teniszezés háza táját, legalábbis elég nagy port kavart, hogy Boris Beckert börtönbüntetésre ítélték. Ennek ugyan látszólag az ég világon semmi köze nincsen a sportoláshoz, ám a legendás teniszező alakja mégis milliókat varázsolt el, s pontosan ezért ez a hír hideg zuhanyként ért jóformán mindenkit.

Mennyire kalkulálhatóak előre a tenisz mérkőzések?

Mondhatnánk, hogy semennyire és nem sokat tévednénk vele. Bár azért akadnak olyan tippek és trükkök, amik segíthetnek abban, hogy egy-egy meccsről viszonylagos reális kép rajzolódjon ki. Tehát, amit a sportfogadás előtt célszerű megvizsgálni, hogy az érintett teniszezőknek mik az előnyeik, hátrányaik. Minden egyes játékosnak vannak olyan mozdulatai, szokásai, olyan megrögzött hibái, amik tipikusak és amik meghatározóak. Ezek köztudottak egyébként, ami azt jelenti, hogy szakértői elemzésekből pillanatok alatt kiszűrhetőek azok az információk, amik relevánsak. 

Képtelenség úgy teniszezni, hogy közben ne derüljön ki mi az, amiben az adott játékos kimagaslóan teljesít és mi az, amiben esetleg gyenge. Ha történetesen az ellenfél erősségei pont azt az oldalát találják el a másik félnek, ahol a gyengeségek sorakoznak, akkor ott bizony fogadási értelemben nagyjából biztosra vehető a mérkőzés alakulása. Na ezért ildomos számon tartani mind a pozitív, mind a negatív oldalt, illetve azt, hogy az aktuális verseny milyen pályán, körülmények között, feltételekkel zajlik, mert ezek is befolyásolhatják az összképet.

Nyilván ettől még váratlan fordulatok bármikor adódhatnak például sérülések, de pont az a lényeg, hogy minden okoskodás ellenére megmaradjon az izgalom, ami amúgy is a szurkolás meg persze a fogadás sava-borsa.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását