2024. március 19. - József, Bánk

Próbálj otthon szerencsét!

A koronavírus járvány teljesen felforgatta az életünket. Ám a társadalmi hatásai ez nem feltétlenül negatívak. Az otthoni munkavégzés például az internet-használat szerepét növelte meg. Nézzük mit is jelent ez a szerencse szemszögéből!
2022. január 20. csütörtök 14:06 - HírExtra

A COVID-19 vírus gyors terjedését a legtöbb vállalat azzal próbálta lassítani, hogy irodáikban lecsökkentették a dolgozók létszámát, így csökkentve az érintkezés gyakoriságát. Így az otthoni munkavégzés – a home office – szerepe jelentősen megnőtt. Ám ennek rengeteg izgalmas következménye lett.

Aki otthonról, a számítógépe, laptopja mellől végezte a dolgát logikusan hamar rájött, hogy a szabadidejében is maradjon az interneten. Ha már muszáj volt a gép mellett ülni, miért ne barangoljon addig a világhálón? Miért ne keressen magának elfoglaltságot? Minden kutatás megerősítette, hogy a koronavírus járvány alatt az internet-használat minden szinten megemelkedett. Több hírt olvastak az emberek, több oldalt, akár eddig ismeretlen oldalt kerestek fel, többet vásároltak online, többet beszélgettek és persze többet játszottak.

Használd ki az időt!

Nem kell megjátszani magunkat: pontosan tudjuk, hogy az irodai munka – vagy bármely számítógép mellől végezhető munka – nem követel folyamatos gépelést, folyamatos koncentrációt, folyamatos kattintgatást. Az ember elvégez egy adagot, majd fúj egyet. Elolvassa az email-jeit, válaszol rájuk, majd iszik egy kávét. Leadja az anyagot a főnöknek, majd kimegy a mosdóba, levegőzik egyet a teraszon stb. 

Ezek az időszakok otthon természetesen ugyanígy megvannak. És bizony ezeket az időszakokat akár szórakozásra is felhasználhatjuk. Az online játék épp erre ad lehetőséget. Ezek között is külön kategória az, ahol a játék mellett akár pénzt is csinálhatunk magunknak. A kaszinokonline.com egy olyan oldal ahol mindenki megtalálhatja a szerencséjét. 

Először persze érdemes demó játékkal kezdeni, hogy megismerkedjünk a képernyővel, megtapasztaljuk a hangulatot, és megszokjuk a kezelőfelületet. Ezután nekiállhatunk válogatni a bónuszok közt. Az úgynevezett „üdvözlő és regisztrációs bónuszok” hamar kedvet csinálnak a játékhoz. Természetesen a regisztráció elött érdemes a szabályzatot illetve külön a bónuszszabályzatot is elolvasni, hogy felelősségteljesen tudjuk használni a játékot.  

Az oldalon többféle játékban is kipróbálhatjuk szerencsénket, taktikai érzékünket, megérzéseinket. A klasszikus rulettben akár élő krupiékkel is játszhatunk, így az élmény valóban visszaadja a valódi kaszinók hangulatát. Természetesen léteznek félkarú rablók, három és ötkaros nyerőgépek, lehet black jack-ezni, lottózni, vagy a számtalan sorsjegy közül válogatni. 

A lehetőségek szinte végtelenek, csak az ember saját döntésén múlik, mit mikor hogyan, milyen téttel próbál ki. A lényeg, amire folyamatosan ügyelni kell, hogy mindenki csak felelősséggel játsszon!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását