2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Az MSZP tudni szeretne a KATÁról

Varga Mihály hozza nyilvánosságra a KATA átalakításával kapcsolatos terveket! - kéri az MSZP csütörtöki közleményében.
2022. június 2. csütörtök 14:02 - HírExtra

Az MSZP közleménye:

"Parragh László hetek óta járja a magyar nyilvánosságot, és a kisadózó vállalkozások tételes adónemének (elterjedt nevén: KATA) átalakításáról fantáziál. Sokszor láttuk már ezt a színházat: egy fideszes beszélő fej – esetünkben Parragh avatár – bedob valami súlyos ötletet, a fideszes műhelyben beindul a közpénzből forgó közvéleménykutató-gépezet, és megpróbálják belőni, hány szavazót vesztenek.

Magyarország felett gyülekeznek a válság fellegei, az árak az egekben, a Fidesz egyre radikálisabb eszközökhöz nyúl, a könnyen elvehető pénzeket pedig próbálja mindenhonnan besöpörni. Most a közel félmillió KATÁ-s is célkeresztbe került, hiszen róluk elég pontos nyilvántartása van az államnak, könnyű tőlük behajtani a pénzt.

Az MSZP elutasítja, hogy a KATÁ-t véletlenszerű ötleteléssel borítsa fel a kormány! Az MSZP nevében, de a kisadózó vállalkozók érdekében felszólítjuk Varga Mihályt és a Pénzügyminisztériumot, hogy haladéktalanul hozza nyilvánosságra a valódi terveket, a KATA-aktákat!"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását