2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A legjobb kriptovaluták a befektetéshez 2022

A kriptobefektetéshez rendelkezésre álló megannyi lehetőség mellett a befektetőknek bizonyára megterhelő feladat lehet kiválasztani a legjobbat. A “Melyik kriptovalutába éri meg nekem befektetni?” kérdésre a választ az ütemtervek és a csapatok által elindított projektek szemügyre vételével válaszolhatjuk meg.
2022. május 29. vasárnap 21:24 - HírExtra

A kriptobefektetéshez rendelkezésre álló megannyi lehetőség mellett a befektetőknek bizonyára megterhelő feladat lehet kiválasztani a legjobbat. A “Melyik kriptovalutába éri meg nekem befektetni?” kérdésre a választ az ütemtervek és a csapatok által elindított projektek szemügyre vételével válaszolhatjuk meg. 

Nézzük meg hát a 2022-es év legjobb kriptopénzeit és vázoljuk fel, miért érdemes megfontolniuk a befektetőknek, hogy ezekbe tegyék pénzüket. Jelenleg a legnépszerűbb üzletág a online kereskedés.

1. Dogecoin (Doge)

A Dogecoin az egyik legrégebbi digitális kriptovaluta, 2013-ban indult útjára. Ez a peer-to-peer digitális deviza nemrég a shiba inuk kedvence lett világszerte, ami bebetonozta a valuta helyét a piacon.

Az Elon Musk és a Dogecoin közötti kapcsolat keltette fel sok ember érdeklődését a kriptopénz iránt. Azzal, hogy a vállalkozó és üzleti mágnás társult a Dogecoinnal, a befektetők bizalma megnövekedett, számuk pedig egyre csak gyarapszik.

A Dogecoin egy határok nélküli valuta, és mivel előreláthatólag világszerte elfogadottá válik majd, 2022 egyik legjobb kriptovalutájaként tartják számon. Az ebbe a valutába való befektetés kiváló döntésnek ígérkezik.

2. Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu továbbra is 2022 egyik legvonzóbb kriptovalutája. A $SHIB az egyik leggyorsabban erősödő kriptovalutaként vonult be a történelembe, miután közel 50000000%-kal nőtt az értéke csak 2021-ben. A kriptoközösség 2022-re is nagy fellendülést jósol a $SHIB-nek.

A csapat máris bejelentette olyan termékek bevezetését, amelyek még vonzóbbá teszik a projektet. Az egyik 2022-ben megjelenő termék a Doggy DAO. A DAO a közösségnek ad majd irányítást a platform felett, ezzel átláthatóbbá téve a projektet, ami egy sikeres kriptoprojekt egyik kulcstényezője.

A DAO bevezetése várhatóan az érme értékét is növelni fogja, mivel több felhasználó csatlakozik majd a platformhoz. A bejelentés, mely szerint a $BONE gázként használható token lesz a Shibarium blokkláncban, még tovább erősíti majd az érmét. A ShibaSwap funkcionalitásainak folyamatos fejlesztése szintén felhasználók tömegeit vonzza majd be 2022-ben. 

3. Safemoon

A Safemoon egy 2021 óta létező kriptovaluta, amely nagymértékű erősödést tudhat maga mögött, és még mindig az egyik legígéretesebb projekt, amibe 2022-ben érdemes befektetni. A közelmúlt legizgalmasabb fejlesztése a V2 protokollfrissítés. A V2 teljes bevezetése előreláthatóan tovább pörgeti felfelé a valuta árfolyamát. Emellett nemrég a Safemoon vezérigazgatója, John Karony bejelentette az Operation Phoenix-et, amely új életet lehel a projektbe.

Az Operation Phoenix rengeteg újítást, többek között szélerőműveket és nanotechnológiát foglal magában. Az új technológia decentralizálja a szélenergia-felhasználást olyan kisméretű szélturbinák kifejlesztésével, amelyeket a felhasználók megvásárolhatnak és saját maguknak termelhetik az energiát. 

4. Bitgert (BRISE)

A Bitgert (BRISE) egy másik kriptopénz, amelybe érdemes lehet 2022-ben befektetni. 2021-es indulásával a Bitgert a kriptopiac egyik legfrissebb projektje. Az utóbbi 5 hónapban a csapat rendkívül sok mindent elért ezen DeFi projekt fejlesztésében. Mi több, ez volt a 2021-es év leggyorsabban gyarapodó kriptoprojektje.

A Bitgertbe való befektetés azért ígérkezik jó döntésnek, mert az érme hatalmas potenciált rejt magában. A 2022-es ütemterv egy nagyra törő projektet vázol fel. A csapat 2022 első negyedévében adja ki a Brise exchange-et, ezt követi majd a várva várt gázdíjmentes blokklánc bevezetése. A felhasználók ezen a láncon nem fognak gázdíjat fizetni a vásárlásért, eladásért, vagy egyéb tranzakciókért.

A valuta rövidesen listázásra kerül a KuCoinon és a Gate.io-n, valamint hamarosan útjára indul az iOs pénztárca is. A csapat erőfeszítéseinek hála a projekt jogi bejegyzésre kerül. Ezeknek a fejlesztéseknek hála válik a projekt 2022 legjobb befektetésévé. Keresse fel részletekért a Bitgert weboldalát! 

5. Babydoge (BABEDOGE)

A Babydge egy mémvaluta, ami igen jól teljesített 2021-ben. A tavalyi év közepén piacra dobott valuta lenyűgöző eredményeket ért el, árfolyama jelentősen fellendült. Mivel olyan időszakban került bevezetésre, amikor a SHIB és más mémvaluták felívelőben voltak, a Babydoge is felkapottá vált, és robbanásszerűen kezdett felértékelődni.

Az ATH árfolyama 2021 végén a mélyben járt ugyan, de nagyon stabil volt az év végi zuhanása ellenére is. A csapat kész különböző tervekkel biztosítani, hogy az érme ismét megerősödjön, és hogy 2022-ben bivalyerősen törjön felfelé. A hírességek támogatásának elnyerésétől az airdropokon át az influencerekig a csapat mindent megtesz, hogy a deflálódó token 2022-ben ismét erősödhessen.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását