A legjobb kriptovaluták a befektetéshez 2022

A kriptobefektetéshez rendelkezésre álló megannyi lehetőség mellett a befektetőknek bizonyára megterhelő feladat lehet kiválasztani a legjobbat. A “Melyik kriptovalutába éri meg nekem befektetni?” kérdésre a választ az ütemtervek és a csapatok által elindított projektek szemügyre vételével válaszolhatjuk meg.

A kriptobefektetéshez rendelkezésre álló megannyi lehetőség mellett a befektetőknek bizonyára megterhelő feladat lehet kiválasztani a legjobbat. A “Melyik kriptovalutába éri meg nekem befektetni?” kérdésre a választ az ütemtervek és a csapatok által elindított projektek szemügyre vételével válaszolhatjuk meg. 

Nézzük meg hát a 2022-es év legjobb kriptopénzeit és vázoljuk fel, miért érdemes megfontolniuk a befektetőknek, hogy ezekbe tegyék pénzüket. Jelenleg a legnépszerűbb üzletág a online kereskedés.

1. Dogecoin (Doge)

A Dogecoin az egyik legrégebbi digitális kriptovaluta, 2013-ban indult útjára. Ez a peer-to-peer digitális deviza nemrég a shiba inuk kedvence lett világszerte, ami bebetonozta a valuta helyét a piacon.

Az Elon Musk és a Dogecoin közötti kapcsolat keltette fel sok ember érdeklődését a kriptopénz iránt. Azzal, hogy a vállalkozó és üzleti mágnás társult a Dogecoinnal, a befektetők bizalma megnövekedett, számuk pedig egyre csak gyarapszik.

A Dogecoin egy határok nélküli valuta, és mivel előreláthatólag világszerte elfogadottá válik majd, 2022 egyik legjobb kriptovalutájaként tartják számon. Az ebbe a valutába való befektetés kiváló döntésnek ígérkezik.

2. Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu továbbra is 2022 egyik legvonzóbb kriptovalutája. A $SHIB az egyik leggyorsabban erősödő kriptovalutaként vonult be a történelembe, miután közel 50000000%-kal nőtt az értéke csak 2021-ben. A kriptoközösség 2022-re is nagy fellendülést jósol a $SHIB-nek.

A csapat máris bejelentette olyan termékek bevezetését, amelyek még vonzóbbá teszik a projektet. Az egyik 2022-ben megjelenő termék a Doggy DAO. A DAO a közösségnek ad majd irányítást a platform felett, ezzel átláthatóbbá téve a projektet, ami egy sikeres kriptoprojekt egyik kulcstényezője.

A DAO bevezetése várhatóan az érme értékét is növelni fogja, mivel több felhasználó csatlakozik majd a platformhoz. A bejelentés, mely szerint a $BONE gázként használható token lesz a Shibarium blokkláncban, még tovább erősíti majd az érmét. A ShibaSwap funkcionalitásainak folyamatos fejlesztése szintén felhasználók tömegeit vonzza majd be 2022-ben. 

3. Safemoon

A Safemoon egy 2021 óta létező kriptovaluta, amely nagymértékű erősödést tudhat maga mögött, és még mindig az egyik legígéretesebb projekt, amibe 2022-ben érdemes befektetni. A közelmúlt legizgalmasabb fejlesztése a V2 protokollfrissítés. A V2 teljes bevezetése előreláthatóan tovább pörgeti felfelé a valuta árfolyamát. Emellett nemrég a Safemoon vezérigazgatója, John Karony bejelentette az Operation Phoenix-et, amely új életet lehel a projektbe.

Az Operation Phoenix rengeteg újítást, többek között szélerőműveket és nanotechnológiát foglal magában. Az új technológia decentralizálja a szélenergia-felhasználást olyan kisméretű szélturbinák kifejlesztésével, amelyeket a felhasználók megvásárolhatnak és saját maguknak termelhetik az energiát. 

4. Bitgert (BRISE)

A Bitgert (BRISE) egy másik kriptopénz, amelybe érdemes lehet 2022-ben befektetni. 2021-es indulásával a Bitgert a kriptopiac egyik legfrissebb projektje. Az utóbbi 5 hónapban a csapat rendkívül sok mindent elért ezen DeFi projekt fejlesztésében. Mi több, ez volt a 2021-es év leggyorsabban gyarapodó kriptoprojektje.

A Bitgertbe való befektetés azért ígérkezik jó döntésnek, mert az érme hatalmas potenciált rejt magában. A 2022-es ütemterv egy nagyra törő projektet vázol fel. A csapat 2022 első negyedévében adja ki a Brise exchange-et, ezt követi majd a várva várt gázdíjmentes blokklánc bevezetése. A felhasználók ezen a láncon nem fognak gázdíjat fizetni a vásárlásért, eladásért, vagy egyéb tranzakciókért.

A valuta rövidesen listázásra kerül a KuCoinon és a Gate.io-n, valamint hamarosan útjára indul az iOs pénztárca is. A csapat erőfeszítéseinek hála a projekt jogi bejegyzésre kerül. Ezeknek a fejlesztéseknek hála válik a projekt 2022 legjobb befektetésévé. Keresse fel részletekért a Bitgert weboldalát! 

5. Babydoge (BABEDOGE)

A Babydge egy mémvaluta, ami igen jól teljesített 2021-ben. A tavalyi év közepén piacra dobott valuta lenyűgöző eredményeket ért el, árfolyama jelentősen fellendült. Mivel olyan időszakban került bevezetésre, amikor a SHIB és más mémvaluták felívelőben voltak, a Babydoge is felkapottá vált, és robbanásszerűen kezdett felértékelődni.

Az ATH árfolyama 2021 végén a mélyben járt ugyan, de nagyon stabil volt az év végi zuhanása ellenére is. A csapat kész különböző tervekkel biztosítani, hogy az érme ismét megerősödjön, és hogy 2022-ben bivalyerősen törjön felfelé. A hírességek támogatásának elnyerésétől az airdropokon át az influencerekig a csapat mindent megtesz, hogy a deflálódó token 2022-ben ismét erősödhessen.