2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Munkagépek tartós bérleti konstrukcióban

A személyautók mellett már a munkagépeinket is lehetőségünk van lízinges formátumban üzemeltetni. Így már ebben a szegmensben is ki tudjuk használni ezen finanszírozási forma minden előnyét. Vajon melyek ezek? Cikkünkből minden kiderül!
2022. május 20. péntek 09:35 - HírExtra

Egyedi igényekhez igazodva

Természetesen a munkagépek tartós bérlete esetében is mindenféleképpen személyre szabott megoldásokat fogunk kapni. Ez talán ebben az ágazatban még inkább lényeges, hiszen ezekkel az eszközökkel csak ilyen formátumban lehet sikeres a munka. 

Akár nagyteherautóról, traktorról, vagy kotróról legyen szó, minden esetben lehetőségünk van a lízing igénybevételére. Ilyen konstrukcióban a megoldás minden esetben igazodni fog az igényeinkhez, és sok terhet le is tud venni a vállunkról.

Így nekünk már csak azzal kell foglalkoznunk, amihez a legjobban értünk: vagyis a vállalkozás vezetésével. Az adminisztrációs nehézségek, illetve a karbantartással kapcsolatos ügyintézések mind mind a flottakezelő cégre fognak hárulni. Nagyon fontos az is, hogy az általunk használt munkagépek minden elvárásunknak megfeleljenek. Ez pedig csak akkor tud beteljesülni, ha egyéni igényeinkre szabva történik a beszerzés. 

Önnek is fontos a perszonalizált kiszolgálás? A Cartis Flottakezelő szolgáltatásai között megtalál mindent, amire csak vágyik!

Egyedi ajánlatok személyre szabva

Munkagépek bérlése esetén is számos kérdésünk lehet a lízing folyamán. Így érdemes olyan flottakezelő vállalkozást választani, ahol személyes ügyintézőnk lesz a folyamatokhoz. Ez külön pozitívumokat is tartogat számunkra, hiszen mindig örülünk neki, ha kapunk egy kis figyelmességet. 

Az üzleti szférában pedig még inkább fontos ügyfélnek érezzük magunkat, ha ilyen formában történik a kommunikáció. Mivel mindannyiunknak más elképzelései vannak ezért a rugalmas ügyintézés is fontos lehet.

Különösen igaz ez a munkagépek és teherautók esetén, ahol a többféle cég számtalan feladatot tud ellátni ezen járművek segítségével. Így elengedhetetlen, hogy olyan szolgáltatási csomagot válasszunk, ahol személyre szabott ajánlatokkal tudunk találkozni. 

Munkagépek esetén általában nincs szükség olyan sok járműre, mint a személyautóknál. Így arra sem árt odafigyelni, hogy az általunk választott szolgáltató akár már egy géptől is lehetővé tegye a lízinget. Így fogjuk tudni kiélvezni leginkább a tartós bérlet által nyújtott előnyöket.

Teljeskörű függetlenség

Mindannyian szeretjük, ha korlátlanul tudunk válogatni a termékek között. Nincs ez másképp a munkagépek lízingelése esetén sem. Így amennyiben erre a konstrukcióra adjuk a fejünket, mindenképpen olyan céget válasszunk hozzá, ahol márkafüggetlen a járműbeszerzés.

Így el tudjuk kerülni, hogy esetleg számunkra nem éppen ideális gépet kezdjünk el használni. Amennyiben Ön szakértő csapatra bízza a flottakezelést, akkor munkagépek esetében is ez a konstrukció lesz a legjobb választás. Éljen Ön is a tartós bérlet pozitívumaival, és használja ki a flottalízing által nyújtott pénzügyi és kényelmi előnyöket is!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását