2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Milyen esetekben használjunk hűtőházi etikett címkét?

Az etikett címke jelentőségéről sokat lehet olvasni. Akár vásárlóként, akár felhasználóként találkozunk vele, természetes a használata a mindennapok során. Informál, megkülönböztet, azonosít, valamint megkönnyíti az adminisztrációt.
2022. május 18. szerda 07:04 - HírExtra

Az etikett címke használatának vannak speciális esetei

A normál címkéket átlagos körülmények között használjuk fel, igazán költséghatékony megoldást jelentenek a jelölési feladatok ellátására. Viszont vannak olyan esetek, amikor le kell mondanunk az alkalmazásukról, mert nem képesek megfelelni a speciális elvárásoknak. Ha nem így teszünk, akkor csak bosszúságot és felesleges pénzkidobást jelentenek.

Ilyen esetnek számít az átlagtól hidegebb környezet - a hűtőház, ahol egy normál címke gondokat okozhat a felhasználás során. A hideg, nedves felületekre nem tapadnak megfelelően a hagyományos darabok, továbbá a felragasztott címkék könnyen leválhatnak, a nyomtatott információk pedig olvashatatlanná válhatnak. Ez senkinek sem jó. Sem a gyártóknak, sem a kereskedőknek, sem a vásárlóknak.

Hűtőházi etikett címke - megoldás a gondra

Az Etikett-Címke-Shop hűtőházi etikett címke kínálata megoldást jelent a speciális helyzetre és a tapadási problémákra. Hiszen nagyon fontos, hogy a címkék a termékeken maradjanak, és a törvényben előírt adatokat, valamint a vonalkódot olvasható módon tartalmazzák. Ilyen kötelező adat a termék megnevezése, összetételének listája, tömege, egységára. 

Az etikett címke fontos szerepet tölt be a marketing tevékenység kivitelezésében is, a brandépítés kiváló eszköze. Egy saját márka megtervezéséhez és a fogyasztók felé való kommunikációhoz elengedhetetlen hozzávaló. 

Miben különbözik a hűtőházi etikett címke a “normál” etikett címkétől?

Természetesen abban, hogy bírja az alacsony hőmérsékletet és a hűtést/fagyasztást, valamint a párát is jól viseli a ragasztója. Ellenáll az olvadás-fagyasztás során keletkező nedvességnek, ami kiválóan alkalmassá teszi arra, hogy akár hűtőházban, akár a mirelit vagy csemege pultokban megtalálható termékeket jelölje. 

A hűtőházi etikett címke ezen extrémnek mondható körülmények között is megbízhatóan funkcionál, nem rongálódik meg, és nem kell attól tartani, hogy leválik. Akár a -80 C°-ot is elviseli. Amennyiben megfelelő a felhasznált ragasztó típusa, ebben az esetben is stabilan a helyén marad.

A felhasználási körülmények meghatározása

Ki kell választani a megfelelő ragasztót, amit legkönnyebben a felhasználási körülmények meghatározásával tudunk megtenni. Más ragasztó kell ahhoz a címkéhez, amit egy normál hőmérsékletű termékre akarunk felhelyezni, és megint más, ha eleve egy lehűtött vagy lefagyasztott termékről van szó.

Meg kell határoznunk, hogy:

- Milyen hőmérsékleten és hőmérsékletű terméken akarunk címkézni?

- Milyen a termék felülete: száraz vagy párás, nedves?

- Mennyi ideig kell, hogy a címke megőrizze az eredeti állapotát?

Hála az innovációnak ma már extrém körülmények között sem kell lemondanunk a címkék felhasználásáról, ami megkönnyíti a feladataink elvégzését. Használj te is hűtőházi etikett címkét az átlagtól hidegebb helyeken!

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását