2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MSZP: az élet nem áll meg

Tóth Bertalan, az MSZP társelnőke így reagált ma a választási eredményre.
2022. április 4. hétfő 18:29 - HírExtra

"Köszönjük azt az emberfeletti munkát, azt a rengeteg időt és önfeláldozást, amivel tagjaink, aktivistáink, szakértőink segítették a kampányunkat. Köszönet a választóinknak, akik a szavazatukkal bennünket támogattak. És köszönet a jelöltjeinknek is, akik irtózatos ellenszélben küzdötték végig az elmúlt bő egy évet, közös álmunkért: egy szolidáris, igazságos és demokratikus Magyarországért megteremtéséért.

Döbbenetesen fájó érzés, hogy mindez most nem sikerült. Az élet azonban nem áll meg. A fájdalom és a csalódottság közös – de a jövőnk is az. Nem adhatjuk fel, küzdenünk kell azért, amiben hiszünk, mert ez ad értelmet az életünknek, ez alapozza meg gyermekeink és unokáink jövőjét.

Most az értékelés, soraink rendezésének és a tervezés időszaka következik. Soha nem volt még ekkora szükség arra, hogy összekapaszkodjunk, hogy megtartsuk egymásban a hitet és az elszántságot! A munka, amit elvégeztünk, nem volt hiábavaló. A közös erőfeszítéseink adhatják az alapot annak az új politikának, amely elvezeti Magyarország többségét a felismerésig: csak egy világosan beszélő, baloldali alapokra építkező erő képes leváltani a Fideszt."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását