2024. április 18. - Andrea, Ilma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Jobbik: Orbán magát reklámozza a mi pénzünkből

Orbán megint törvényt sért: ez közpénzből fizetett fideszes propaganda! - írja a Jobbik közleményében.
2022. március 11. péntek 11:07 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

"Tizenkét év illiberális jogtiprás és háborús hangulatkeltés után Putyin leghűbb csodálója és alattvalója – Orbán – a békét, a biztonságot és persze saját magát reklámozza. A mi pénzünkből, kormányzati információnak álcázva. Miről informálnak? Semmiről. Maximum arról, hogy az ország legnagyobb bűnözője álszent és hazudik. Ezt már eddig is tudtuk, de a konkrét visszaélés vajon miért nem szúr szemet egyetlen hatóságnak sem?

Szerdára virradóra arra ébredt minden magyar, hogy ellepték a közterületeket Orbán önreklámjai. Van azért abban valami gátlástalan cinizmus, amikor Putyin legmegbízhatóbb európai ékverője teleplakátoltatja az országot a saját arcképével és azzal, hogy ő amúgy a béke pártján áll. Mi, magyarok Orbánról jól tudtunk eddig is, hogy a köpönyegforgatás nagymestere, most végre a nagyvilág számára is kimutatta a foga fehérjét. Hiszen ha van egyetlen olyan ember Európában, akinek igenis van személyes felelőssége a háborút megelőző pattanásig feszült nemzetközi helyzet kialakulásában, az éppen Orbán, aki Ukrajna kapcsán egy évtizede szolgálja ki érdekeit. Állítja ezt magáról a saját bevallása szerint is bukott moszkvai „békemisszió” után. Persze gyanítjuk, hogy ott sem a békéről lehetett szó… Akadályoz inkább mindent, ami Oroszország megállítását szolgálhatná.

Igaz az sincs rendjén, sőt egyenesen törvényellenes, hogy mindezt a „szelfizést” kormányzati hirdetésnek álcázva, adófizetői pénzekből csinálja, persze a saját, és egyértelműen a Fidesz propagandáját szolgálva. Az pedig maga az Odderon-rejtély, hogy ebben miért nem lát kivetnivalót az ellenzéki pártokat négy éven keresztül fejő és büntető Állami Számvevőszék, miért nem jut eszébe egyetlen hatóságnak sem Orbánék sunyi kampányáról a tiltott pártfinanszírozás törvényi tényállása.

Pedig már a Kúria is megállapította, hogy Orbánék permanensen csalnak a kampány során. Rogánékról rendre bebizonyosodik, hogy megsértik a választási törvényt: az összes zaklató hírlevelükben az ellenzék ellen kampányolnak, de az oltásra jóhiszeműen regisztrálókat is folyamatosan zargatták a kormányzati hazugságdömpinggel.

Orbán a plakátjain sem mond igazat: amíg hatalmon vannak, nem vagyunk biztonságban! Április 3-án tegyünk róla, hogy végre eljöjjön a szabadság és a jólét Magyarországa!

Putyin vagy Európa, Kelet vagy Nyugat, Háború vagy Béke – ez a kérdés, válasszatok!"

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását