2024. április 16. - Csongor
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A magyar közmédia propagandát tol?

A Momentum TizenX aktivistái az éjszaka folyamán a köztévé épülete előtt akcióztak. Festékszóróval “orosz propagandagyár” feliratot fújtak a bejárat elé.
2022. március 1. kedd 15:03 - HírExtra

"Akcióval hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a közpénzből fenntartott magyar köztévé a háborús helyzetben az agresszor orosz fél propagandáját sugározza.” – írja indoklásként az ifjúsági szervezet a Facebook posztjában.

A TizenX szerint óriási probléma, hogy a közszolgálati tévé hadműveletként hivatkozik az orosz agresszióra és nem engedi még mindig be az ellenzéki politikusokat és elemzőket. „Az orosz agresszió múltheti kirobbanása óta a közmédiában orosz hadműveletként hivatkoznak rá, az ellenzéki elemzőket nem szólaltatják meg, az ellenzéki politikusok megszólalásait kiforgatják. Ezért az MTVA kunigunda utcai épülete elé felfújtuk, hogy mi is az valójában, egy orosz propagandagyár.”

Az aktivisták beszámolója szerint 3 rendőrautó érkezett a helyszínre az igazoltatásukra.

Bejegyzése végén a TizenX hozzátette: „Követeljük, hogy az MTVA legalább egy háborús helyzetben működjön tisztességesen, sugározzon egységet az agresszióval szemben, ne megossza az amúgy is szétszaggatott társadalmunkat!”

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását