2022. augusztus 13. - Ipoly

Megint bukott egyet a Fidesz-média

Továbbra is sorra nyeri a kormánysajtó elleni pereket a Jobbik.
2021. december 2. csütörtök 08:20 - HírExtra

A Jobbik közleménye

"Szerdán két fideszes hazugság bukott meg a bíróságon. Először egy még 2018 őszi kitalációját kellett volna a Ripostnak megvédenie. Akkor ugyanis azt lódították, hogy munkatársaik bejutottak a Jobbik frakcióülésére, ahol a párt képviselői a korábban vezető fideszes politikusokat saját pénzén taníttató George Sorost éltették, és megünnepelték az Európai Parlamentben elfogadott Sargentini-jelentést. 

Miután kiderült, hogy az olvasóikat már akkor is becsapták, amikor azt írták, bejutottak a frakcióülésre, nem lehetett kérdés, hogy a többi állításukat sem tudják bizonyítani. Hamar lelepleződtek tehát az ordas hazugságok, amiért Orbán Viktor és a néhai Terry Black kedvenc lapjának kiadója az elsőfokú ítélet szerint közel félmillió forintos sérelemdíjat és perköltséget kell megfizessen a nemzeti néppárt részére.

Nem sokkal ezután a Magyar Nemzet következett. Ők még szeptember végén „tájékoztatták” az olvasóközönséget egy állítólagos pártközeli forrásra hivatkozva, hogy a Jobbik tagságának jelentős része tisztújító kongresszust akar összehívni, hogy ott leválthassák Jakab Péter elnököt. Itt a tárgyaláson az derült ki, hogy a párthoz közel álló forrás nem más, mint az elmúlt években fideszessé züllött notórius nagyotmondó, Volner János, akit a Magyar Nemzet tanúként is szeretett volna beidézni. 

Jellemző Volner hitelességére, hogy a bíróság már azt sem hitte el, hogy Volner János nem fog a bíróság előtt is összevissza hazudozni, azt pedig különösen nem, hogy az ő vallomásával tudja az állításait a kormánylap igazolni. Az ügynek tehát nem lehetett más vége, mint az, hogy a Fővárosi Törvényszék még nem jogerős döntésében a fideszes Pravdát helyreigazítás közzétételére és a perköltség megfizetésére kötelezte."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását