2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Minőségi mobilgarázsok a Maritomtól

A mobilgarázsok egy egyszerű megoldást kínálnak arra, hogy védje az autóját a különböző időjárási viszontagságoktól. Az ötlet nagyon sikeresnek bizonyult, és ma már sokféle alkalmazása van a mobilgarázsnak.
2021. december 21. kedd 10:31 - HírExtra

Az autókon kívül tárolhat benne kerékpárokat, mezőgazdasági járműveket, kisbuszokat és más járműveket, vagy akár csónakokat is. Arra is alkalmas, hogy kerti növényeket tároljon benne, vagy házi állatoknak nyújtson átmeneti menedéket. Az egyik legfontosabb előnye a mobilgarázsnak az alacsony költsége, és a könnyű összeszerelhetősége. Különböző méretben érhetők el, és egészen különböző kialakításban érhetők el. 

Különböző formák és kialakítások 

 A legegyszerűbb kialakítása a háromrétegű polietilén rétegű mobilgarázsnak van. A polietilén ponyva egy rozsdamentes és vízálló acélvázra szerelhető fel. Az acélelemeket egy burkolat védi az UV sugárzástól. Bizonyos mobilgarázsformák egy egyszerű sátornak felelnek meg. A sátor vízálló és általában fehér színű a tökéletes fényvisszaverődés elérése érdekében. Fontos megvizsgálni a garázsok stabilitását is. Bizonyos garázsok nagyfokú stabilitással rendelkeznek, és akár nagy mennyiségű havat is képesek eltartani. 

Könnyen összeszerelhető és felállítható   

Természetesen a mobilgarázsok könnyen összeszerelhetők, és nagyon extrém időjárási körülmények között egyszerűen egy beltéri helységben tárolhatók. A mobilgarázsoknál fontos szempont a könnyű és gyors összeszerelhetőség és szétszedhetőség. 

Például, ha egy lakókocsis felhasználó minden nap más helyen akarja felállítani a mobilgarázst az utazása során, akkor fontos szempont, hogy ne kelljen sok időt eltöltenie az összeszereléssel és szétszedéssel. A mobilgarázsok összeszerelését a típustól függően egy vagy két személy végezheti, de sok modellnél egy személy is el tudja végezni az összeszerelést.      

Maritom mobilgarázsok 

A Maritom egy vezető mobilgarázsgyártó Közép-Európában, de a termékeit a világ nagy részén kínálja (mobilgarazs24.hu). A vállalat több évre visszatekintő tapasztalattal rendelkezik a mobilgarázsok gyártása területén, ezért a termékei kiváló minőséget képviselnek. A mobilgarázsok viszonylag kedvező áron, akár 82000 Ft-ért is megvásárolhatók. Továbbá számos előnyt kínál a vevőknek, akik rövid szállítási határidőn belül kapják meg a terméket. 

A katalógusból választható termékeken kívül a vállalat egyéni igényeknek megfelelően is megtervezheti a mobilgarázst. A tervezésen túl kiszállítják a garázst Önnek, és a munkatársaik ingyen összeszerelik. A hagyományos standard garázs szélessége 3 m, hosszúsága 5 m és magassága elől 2.1 m és hátul 1.9 m. A standard modell természetesen módosítható, például szélesebb, hosszabb és magasabb garázs is tervezhető. A modellek egy része garázskapuval is rendelkezik, amely esetleg akár kulccsal zárható.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását