2024. április 19. - Emma
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Itt a magyar szépségkirálynő

A 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynője főtámogatásával rendezték meg december 4-én a Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában.
2021. december 8. szerda 10:07 - HírExtra

 Hazánk legrégebbi szépségversenyén a közönség szavazatai alapján Békési Noémi kapta toronymagasan a közönségdíjat. Ezzel automatikusan jutott az első öt közé.  A szakemberekből és a támogatókból álló 22 tagú, elfogulatlan zsűri döntése alapján a Sepsiszentgyörgyről érkező Despa Bogi, Turgyán Pálma (Napkor), a diósdi Nánási Dorottya, Budapestről Szaniszló Kitti, és a miskolciak büszkesége, Orosz Titanilla versenyezhetett tovább a koronáért. 

A közel 4 órás gála műsor keretében 4 alkalommal vonultak fel a versenyző szépségek és egy rendhagyó, látványos fotó tour is segítte a zsűrinek kiválasztani a királynőket és udvarhölgyeket, akik végül a Sissi korhű ruhák megalkotója, Czédly Mónika és a D’Elia Szalon ruhakölteményeiben várták a ceremónia fénypontját.

A Királynő és a Kishercegnő koronázása mellett számos különdíj is gazdára talált a döntőn, hiszen a megválasztották a Harkány Fürdő, a Dráva Hotel és a Park Hotel szépét is, de díjazta a Naturliget és a La Burrata Mozzarella is a döntősöket.

A nyílt szavazás után végül Békési Noémi lett 2021 királynője, első Udvarhölgye Nánási Dorottya, a második Udvarhölgye pedig Orosz Titanilla lett. A királynő összesen több ezer euro értékű díjazásban részesült, többek között egy 2 főre szóló utazáson vehet részt Costa Smeraldára, ahol a Luci di la Muntagna luxusszálloda vendégszeretetét élvezheti.

A Tini kategóriában a csongrádi Fekete Vivien fejére került a korona, a zsűri a zalaegerszegi Sabjanics Zorkát és a pomázi Faragó Maját választotta meg Udvarhölgyeknek.

A látogatók és résztvevők biztonságát, a vírus-, és baktériummentes környezetet az Isanity térsterilizátorral biztosították az est folyamán.

Forrás: Miss Hungary
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását