2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Így szerezz adóvisszatérítést

Megjelent a Nemzeti Adó- és Vámhivatal honlapján egy videó, amely az adó-visszatérítés 2022. február 15-i kiutalásához szükséges nyilatkozat online kitöltését segíti. Az úgynevezett Visszado-nyilatkozatot csak azoknak kell az idén december 31-ig kitölteniük és elküldeniük, akik a családi kedvezményre jogosultak, de a családi pótlékot nem ők kapják kézhez.
2021. november 22. hétfő 11:09 - HírExtra

Minden gyermekes szülőnek, aki családi kedvezményre jogosult, visszajár a 2021-ben megszerzett jövedelemből levont adó, ekho, illetve katások esetében a 2021-es tételes adó negyede.
    
A hétfőn közzétett videóban Kiss Péter András, a NAV szóvivője ismerteti az Online Nyomtatványkitöltő alkalmazásban szükséges lépéseket. A nyilatkozat beküldéséhez lehet használni okostelefont, tabletet, vagy számítógépet is. Minden fontos információ a nav.gov.hu oldalon az szja-visszatérítés menüpontban megtalálható. A nyilatkozatra kattintva a belépést kell választani, majd az ügyfélkapus azonosítás után a Visszado nyomtatvány nyílik meg. Az adóhivatal által ismert információkat már kitöltve találja mindenki a nyilatkozatában. A visszautaláshoz szükséges adatokat lehet módosítani, a sikeres beküldésről a végén visszaigazolást küld a rendszer - ismerteti a videóban a szóvivő.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását