2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Dübörög a vírus

Meghalt 392, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 27 209 koronavírus-fertőzöttet találtak Magyarországon - közölte hétvégi összesítőjében a koronavirus.gov.hu hétfőn, kiemelve: eddig 6 024 568 embert oltottak be, közülük 5 794 499-en a második, 1 millió 834 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták.
2021. november 22. hétfő 10:14 - HírExtra

A kormányzati portálon azt írták: 1 025 697-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 33 172 ember, a gyógyultak száma 847 992-re emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 144 533.
    
Kórházban 6451 koronavírusos beteget ápolnak, közülük 649-en vannak lélegeztetőgépen.
    
Hatósági házi karanténban 50 429-en vannak, a mintavételek száma 8 134 310.

Oltópontok

Nyolc oltópont várja a Honvédkórházban a hétfőn indult oltási akcióhétre érkezőket - mondta az intézmény főigazgatója az M1 csatornán.

Wikonkál Norbert Miklós a műsorban elmondta, akár regisztráció nélkül is beoltathatják magukat az emberek a kormány által meghirdetett oltási héten.
    
Felhívta a figyelmet arra, hogy a koronavírus-járvány okozta egészségügyi problémát az oltással lehet kezelni, ezért mindenkit arra kért, hogy vegye fel a vakcinát.
    
Hozzátette, a koronavírus esetében nem lehet előre megmondani, hogy kire, miként hat a fertőzés lefolyása, ezért érdemes előre védekezni.
    
"Nemcsak az a veszély van, hogy valaki belehal a vírusba - bár az is egy nagyon komoly kockázat - de olyan életminőség-romlás jár vele együtt, amit szerintem sokan szeretnének elkerülni" - fogalmazott Wikonkál Norbert Miklós.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását