2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

5 különleges köves fülbevaló idén őszre

A fülbevaló egész évben közkedvelt ékszer, a hűvösebb évszakokban viszont növekszik a jelentősége. Míg a nyakláncot és a karkötőt a meleg ruházat általában takarja, ez a kiegészítő még az öltözet alól is kikandikál. Így bárhova megyünk, egy ilyen szépség kiemeli arcvonásainkat, s hozzátesz megjelenésünkhöz.
2021. október 26. kedd 14:22 - HírExtra

Még van rá időd, hogy beszerezz néhány különleges darabot idén ősszel. Cikkünkben 5 ilyet mutatunk.

1. Háromszög alakú nemesacél ékszer

Idén annál jobb egy kiegészítő, minél feltűnőbb. A modern stílusú hölgyek számára tökéletes lehet egy háromszög alakú változat, melyet apró kövecskék díszítenek. Ezek készülhetnek cirkóniából vagy más anyagból is.

2. Fülbevaló rózsaszínben

Hatalmas, négyzet alakú féldrágakővel díszített csodáról van szó. Bár hagyományos értelemben nem őszi szín, idén igazán hódít az árnyalat. S meglepő, de további különleges színekben is divatos az ékszer. Ilyen például a világoskék vagy a halványzöld.

Ezeket a kiegészítőket természetellenes színük teszi igazán különlegessé. Ősszel garantáltan kitűnhetsz velük a tömegből. 

3. Sárga Swarovski kristályos darabok

A csodálatos kristályokkal egyik évszakban sem tévedhetünk. Ha valóban az őszi árnyalatok vonzanak, válassz egy sárga vagy barna színben ragyogó darabot, finoman csiszolt kristállyal.

4. Fekete köves fülbevaló

Elegáns, ugyanakkor figyelemfelhívó megjelenésre vágysz? Rendezvényre, baráti találkozóra, de akár egy csinosabb hétköznapi viselethez is passzol egy fekete gyémánttal díszített ékszer. A smaragdcsiszolású követ apró fehér kristályokból álló foglalat veszi körül. Nőies, ugyanakkor határozott darab.

Kedvezőbb árú változatát kérhetjük cirkóniával is. Csak az igazán szakavatott szem tudja megmondani a különbséget.

5. Különleges ívek formák

A fülbevalók webáruháza szinte végtelen egyedi lehetőséget tartogat. Az ívek kedvelői örömüket lelik egy fülre simuló, bedugós, félkör alakú darabnak. További különlegessége, hogy 7 darab apró kristály díszíti, tetszőleges árnyalatban.

Összefoglalva: A köves fülbevalók nemcsak a nyári időszakban, de ősszel is hódítanak. Idén nem feltétlenül muszáj az évszak színeit viselnünk. A lényeg a feltűnő megjelenés, a ragyogás, s, hogy élvezettel viseljük az ékszert. Szerencsére a boltok és webáruházak kínálatában biztosan megtaláljuk a személyiségünkhöz illő szépséget.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Dorachka
2021. október 28. 08:32
https://ru.wikipedia.org/
сайт
[URL=https://ru.wikipedia.org/]сайт[/URL]
[url=https://ru.wikipedia.org/]сайт[/url]
[urln=https://ru.wikipedia.org/]Joy[/urln]
[link=https://ru.wikipedia.org/]сайт[/link]
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását