2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mindenki hobbija - ősszel is elkezdheted

Romantikus, aktív vizisportra vágysz? Elvinnéd a gyerekeket túrázni? Kutyával sportolnál? A SUP az egész család számára kikapcsolódást nyújthat, amit akár ősszel is elkezdhettek!
2021. október 1. péntek 10:49 - HírExtra

A SUP az egész család számára kikapcsolódást nyújthat, amit akár ősszel is elkezdhettek!

Mi az a SUP?

A SUP, más néven stand up paddle, egy kikapcsolódási forma, ami magyarul annyit jelent: állva evezés. Tengerpartokon, tó- vagy folyópartokon egy speciális szörfdeszka és egy evezőlapát segítségével bárki élvezheti a SUP előnyeit. Akár aktívan szeretnénk kikapcsolódni, akár relaxációs gyakorlatokat végezve, jógázva, a SUP az egész család számára kiváló vízi mozgásforma, tekintve, hogy állva, térdelve, de akár ülve is használható. Családunk mellett négylábú kedvencünkkel is evezhetünk: kutyával is SUP-olhatunk.

A családi SUPolás

A családi SUP fő ismérve, egyedül napi felszereléssel vagy párban, nagyobb terheléssel is stabil marad. Legyen veled gyermeked vagy kutyád, a családi SUP-pal egyedülálló közös élményekre tehettek szert.

A vízi sportok nem csak nyáron, de ősszel is rendkívül egészséges, megnyugtató mozgásformának számítanak. A SUP-pal sincs ez másképp. 

Mire figyelj oda az őszi SUPolás során?

A SUP ősszel néhány kisebb odafigyelést igényel, mint például: vigyél magatoknak váltás ruhát, esősebb idő, vagy vízbe esés esetére. Ne feledkezz meg a vízről és az ételről, mert egy nagyobb túra után mindenki megéhezik!  Akár párban, akár gyerekekkel, akár kutyával mész, mindegyikőtökön legyen mentőmellény, leash. Fő a biztonság! Sötétedés után, már ne SUPoljatok!

Az őszi SUP amellett, hogy megmutatja a természet csodáit, az őszi színeket és a víz megnyugtató hangjait, sportnak sem utolsó. Javítja egyensúlyérzékedet, az állóképességed növeli, mélyizmaid és felsőtested átmozgatja. Gyermekeknek és kutyáknak is jó mozgáskoordinációs fejlesztés, mindamellett, hogy az egész családot összehozza. Hozzátok melyik SUP passzol?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását