2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

A Halálos iramban soha nem érhet véget

Hamarosan a mozikba kerül a Halálos iramban 9., aztán jön még finálé gyanánt a tizedik rész két mozifilm képében, mert a sorozat lezárása annyi akciót tartalmaz majd, amennyi egy filmbe nem fér bele.
2021. május 25. kedd 10:44 - HírExtra

A mostani részt Justin Lin rendezte (a tizedik is az övé lesz), aki korábban már három filmet jegyzett a sorozatból. Lin diplomatikus interjút adott a Deadline-nak, ahol szinte minden egyenes válasz alól kibújt, de azért sok mindent ki lehet hámozni az általa elmondottakból a Halálos iramban jövőjét illetően. 

Egyrészt valószínű, hogy tévésorozat készül a mozis széria alapján, másfelől jócskán készülhetnek újabb spin-offok, azaz leágazások, mert a Halálos iramban két nagy sztárját (Dwayne Johnson, Jason Statham) összeeresztő Hobbs és Shaw szép eredményt hozott a mozikban. A Hobbs és Shaw két főszereplője nem is bukkan fel a Halálos iramban 9-ben, mert párhuzamosan a saját külön filmjüket kellett leforgatniuk.  

Lin nem válaszolt egyenesen arra a kérdésre sem, hogy Johnson és Statham visszatérnek-e a tizedik, dupla részben. Ehelyett úgy fogalmazott, ők is a család tagjai, és soha nem érezte, hogy őt bármiben is korlátoznák. Ez alighanem igent jelent. 

Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását