2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Dwayne Johnson fekete Supermanről álmodik

Nincs messze az idő, amikor Supermant fekete bőrű színész fogja alakítani – mondja Dwayne Johnson, aki egészen biztosan legújabb filmjéből merítette az ötletet.
2019. július 22. hétfő 12:28 - HírExtra
 A Halálos iramban: Hobbs & Shaw című akciófilm főgonosza ugyanis Idris Elba, akinek szülei Sierra Leonéből, illetve Ghanából származnak. Genetikailag módosított terroristát játszik, aki autókat képes falhoz vágni és fél kézzel elbánik egy kisebb hadsereggel. A karakter nem véletlenül Fekete Supermannek becézi magát.

A Hobbs & Shaw a milliárd dolláros összbevételű Halálos iramban franchise spinoffja, azaz leágazása, amely két népszerű hős, az egykori szuperügynök (Johnson) és az elitkommandósból lett bűnöző (Jason Statham) közös kalandjait mutatja be. Az afrikai ősökkel is büszkélkedő Johnson leginkább szamoai felmenőiről híres, és ezzel kapcsolatban több utalás is felbukkan új filmjében az etnikai diverzitás jegyében.
Forrás: UIP
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását