2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

MSZP: a közszférában dolgozók tesztelésére kell költeni a beszedett büntetési pénzeket!

Orbán Viktor pénteki interjújában azt mondta, hogy a járvány elleni intézkedések megszegőit súlyosabb bírságokkal sújtják, ez a pénz pedig az államkasszába folyik - írja a HírEyxtrához eljuttatott közleményében az MSZP.
2020. október 31. szombat 10:47 - HírExtra

Az MSZP szerint a Fidesz egy percig sem ülhet a büntetésből származó bevételeken, ezt az összeget azoknak a dolgozóknak a tesztelésére kell költeni, akik Magyarország működését biztosítják!

Az MSZP közleménye:

Ápolónők, pedagógusok, szociális dolgozók, óvónők, vasutasok, orvosok, tűzoltók, az állami és önkormányzati hivatalok munkatársai, vagyis a közszféra összes dolgozója számára garantálni kell a tesztelés nyújtotta védelmet, hiszen a hatékony védekezés alapfeltétele, hogy tudjuk: ki fertőzött és ki nem! Ráadásul a közszférában dolgozók fokozott veszélynek vannak kitéve, hiszen munkájukból fakadóan sok emberrel kell, hogy kapcsolatba lépjenek.

Miközben egyes környező országokban a teljes lakosságot tesztelik, hazánkban még mindig tétlenül nézi a kormány a járvány terjedését. Még mindig lehet olyan rendezvényeket, sporteseményeket tartani, ahol a biztonságos elkülönítés nem megoldható. Nem csoda, hogy naponta kapjuk az aggasztó híreket a fertőzöttek és az elhunytak számának növekedéséről.

Felszólítjuk a kormányt, haladéktalanul kezdje meg az érdemi munkát, növeljék a tesztelések számát, és a védekezési szabályok megszegése után beszedett bírságok összegét fordítsák a közszférában dolgozók tesztelésére

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását