2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Újabb pervesztés a fideszes médiában

Továbbra sem képes abbahagyni a Fidesz azt a szokását, hogy képtelen hazugságokat terjesszen a Jobbikról, becsapva így a saját választóit is,ezek miatt a szolgálatába állított lakájmédia folyamatosan bíróságon kénytelen vesztes perekkel szembesülni - írja a Jobbik.
2020. augusztus 6. csütörtök 15:22 - HírExtra

A Jobbik közleménye:

"Legutóbb a Jobbik elnökéről, Jakab Péterről írta a kézivezérelt hazugsággyár, hogy a Facebookon egy megtévesztő fényképpel próbálta népszerűségét bizonyítani a fiatalok között. Ezt a valótlanságot mások mellett a korábban sokkal szebb napokat is látott Fejér Megyei Hírlap is közölte az internetes felületén.

A Jobbik mindig fellépett az igazság védelmében, így történt ez most is. Jakab Péter perelt és nyert: a Székesfehérvári Törvényszék elsőfokú ítéletében helyreigazítás közlésére és csaknem százezres perköltség megfizetésére kötelezte a korábban az ellenzéket minősíthetetlen stílusban gyalázó fideszes szócsövet."

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását