2024. április 20. - Tivadar
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Mi a legcélszerűbb megoldás, ha elromlik a mosógép?

Igen nagy bosszúságot tud okozni, mikor bedöglik a mosógép és hirtelen nem tudunk kihez fordulni. Szerencsére a modern világ modern megoldásokat kínál.
2020. június 17. szerda 16:08 - HírExtra

Aranyszabály: a mosógép mindig akkor romlik el, amikor a leginkább szükség van rá. Mikor útra készülünk és szeretnénk a legjobb ruháinkat tisztán bepakolni; mikor a gyereknek iskolai ünnepélyre kell mennie és épp a fehér inge van a szennyesben; mikor beesik egy fontos üzleti tárgyalás vagy épp egy sorsfordító állásinterjúra hívnak be.

Ezeket az eseményeket nem igazíthatjuk a mosógéphez működéséhez - hiszen a gépek természete, hogy elromlanak - azonban némi előrelátással elkerülhetjük az idegbajt. Ha nem vagyunk gépészmérnökök, mosógép szerelők vagy rakétafejlesztők, ráadásul a szomszédban sem lakik ilyen, akkor kénytelenek leszünk szervízhez fordulni.

Persze, ha csak találomra felütjük a telefonkönyvet vagy felcsörgetjük az első telefonszámot, amit az internet kidob, a bosszúságunk tovább fokozódhat, hiszen semmi nem garantálja, hogy a számunkra megfelelő, szimpatikus, becsületes, jó szakembert hívunk otthonunkba.

Ennek a problémának a professzionális megoldására hozta létre egy ambíciózus csapat a qjob.hu internetes felületet. Itt a bármely bajba került gépünkhöz megtalálhatjuk az ideális szakembert.

Ezen az oldalon tapasztalt mosógép szerelők várják az elromlott gépek tulaldonosainak megkeresését. Egy rövid regisztráció után bárki pillanatok alatt többezer szakember közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet. Elolvashatja bemutatkozását, megfontolhatja árajánlatát és felveheti vele a kapcsolatot.

A qjob.hu természetesen nem csak mosógép szerelőt segít gyorsan találni, de a futárszolgálattól, a teherszállításig, a takarítástól a számítógép szervízig sok mindenben segítségünkre lehet.


 


 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását