2024. március 29. - Auguszta
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Virágos Magyarországért: bárki pályázhat

Alig egy hónap alatt már több mint ezer nevezés érkezett az idén rendhagyó módon a lakosságnak meghirdetett Virágos Magyarországért versenyben - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség az MTI-vel pénteken.
2020. június 12. péntek 16:49 - HírExtra

Mint írták, az újfajta kiírást a vírushelyzet ihlette, és a települések helyett a magánszemélyeknek megnyitott pályázati lehetőség igencsak fellelkesítette a magyar hobbikertészeket. Hozzátették, hogy július 1-jéig még lehet nevezni a legszebb fotókkal a legvirágosabb balkon és a legvirágosabb kert kategóriában a Virágos Magyarország Környezetszépítő Verseny honlapján, a https://palyazat.viragosmagyarorszag.hu/ oldalon.
    
A legjobb pályázók értékes kertészeti utalványt kapnak. Kategóriánként az első 3 legvirágosabb balkont és előkertet, valamint 7-7 további pályázatot díjaznak majd, továbbá egyedi, tematikus díjakat is kiosztanak a különleges pályaműveket beküldők között. A szakmai zsűri döntése mellett közönségszavazás is lesz - közölte az MTÜ.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását