2024. március 28. - Gedeon, Johanna
Küldő neve: Címzett neve:
Küldő e-mail: Címzett e-mail:
Üzenet (opcionális):

Hol keressek új állást?

Az álláskeresés piacán rengeteg állásközvetítő oldallal találkozhatunk, melyek közül vannak megbízható és megbízhatatlan oldalak. Érdemes figyelni, hogy melyik online kereső oldalt használjuk, hiszen a saját adatainkra érdemes figyelni és megóvni azt.
2020. február 19. szerda 16:34 - HírExtra

A megbízható álláshirdetések arról ismerhetőek fel, amely valamilyen rövidebb vagy hosszabb leírást olvashatunk a cégről, a meghirdetett álláslehetőségről, a követelményekről és arról, hogy a cég mit kínál nekünk mindezért cserébe. A végén jelentkezési lehetőséggel, telefonon vagy online önéletrajz benyújtási lehetőség szerepel. A megbízható állásközvetítő oldalak adatainkat és jelentkezésünket titkosan kezelik, és nem adják ki harmadik félnek.

A megbízhatatlan és kamu álláshirdetések ezeknek az ellentéte. Már a cég, aki a hirdetés feladja, ha rákeresünk, az interneten ott gyanússá válhat, hogy nem találunk róla semmilyen információt. A cégjegyzék keresőben minden legálisan működő magyar cégről van egy bejegyzés, ahol a cég fontosabb információit olvashatjuk. Ha a meghirdetett állás gyanúsan sokat vagy magas fizetést ígér, akkor szintén legyünk szkeptikusak, hogy lehet ez csak egy beugratás lesz.

Álláskeresést érdemes mindig a már jól bevált módszeren keresztül intézni. Használjuk ismerőseinket, családtagjainkat, hiszen az első kézből kapott állások megbízhatóak. Ezen túl Dunaújvárosban online álláslehetőséget akár itt is találunk: álláskeresés Dunaújváros. A megbízhatóság mindig nagyon fontos, hiszen olyankor az ember nagyon pórul járhat.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását